16. MARTS 2021 kl. 13:00
Velkommen til L33T Gaming

Når der igen må komme tilskuere på Brøndby Stadion, kan de sætte sig til rette foran skærmen i Familie Loungen i nye gamerstole fra L33T Gaming, der bliver officiel gaming chair-partner i Brøndby eSport. 

Den nye aftale betyder, at Familie Loungen, FIFA-kontoret og FIFA-spillerne i Brøndby eSport bliver udstyret med nye gamerstole af højeste kvalitet fra L33T Gaming. Derudover inkluderer samarbejdet også udviklingen af en speciel-designet Brøndby- gamerstol samt floormat.  

- Vi er glade for og stolte af, at vi nu kan kalde L33T Gaming for vores officielle gaming chair-partner. Vi har haft en rigtig god dialog med L33T gennem længere tid, hvor vi fra dag ét har kunne mærke, at vi vil hinanden, og at vi er et godt match. 

- L33T Gaming er et forholdsvis ungt, dansk brand, der er på vej frem, og hvor design og kvalitet er i fokus. Da vores spillere bruger mange timer i en stol hver dag, har kvalitet og komfort været et vigtigt parameter i forhold til at finde den helt rigtige gaming chair-partner, hvilket vi nu har fundet i L33T. Jeg glæder mig rigtig meget til samarbejdet og ikke mindst til sammen at udvikle en Brøndby gamerstol til vores mange fans.  

Adrian Langer, Head of Marketing hos Aurora Group, der er moderselskabet for L33T Gaming, siger om samarbejdet:

- Brøndby eSport er et de stærkeste brands i Danmark, når vi taler FIFA, og deres tilgang til esport minder meget om vores tilgang til udvikling, nemlig at man altid kan blive bedre. Vi går efter at udvikle de bedst mulige gamerstole, og vi er glade for, at nogle af landets absolut bedste FIFA-spillere nu skal sidde i dem.

- Hos Aurora Group arbejder vi i fællesskab for at blive bedre og levere de bedste produkter, og det er værdier vi kan spejle os i, i Brøndby eSport og hele Brøndby-brandet. Vi er glade for at være med ombord og se L33T Gaming og Brøndby eSport blive stærkere sammen.