25. JANUAR 2021 kl. 10:35
HyperX forlænger aftalen med Brøndby eSport

De gode nyheder på partnersiden fortsætter, da vi nu også kan fortælle, at HyperX har forlænget og styrket aftalen med Brøndby eSport, så den også er gældende for det kommende år.
Aftalen mellem Brøndby eSport og HyperX går med den nye forlængelse ind i sit tredje år og er en aftale, der styrker relationerne mellem de to brands.  Derudover betyder aftalen også, at spillerne på både første- og Masterclass-holdet kan benytte sig af udstyr i verdensklasse, ligesom gaming faciliteterne i Familie Loungen på Brøndby Stadion selvfølgelig også fortsat vil være udstyret med headsets, mus og tastatur fra HyperX.

- Gennem de sidste to år har vi opbygget et stærkt samarbejde med HyperX, der er et af verdens førende brands inden for gamingudstyr. Samarbejdet har gjort det muligt at fortsætte vores udvikling og opgradere faciliteterne for vores spillere, esports-medlemmer samt fans på Brøndby Stadion. Derfor er jeg glad for, at vi har forlænget samarbejdet, så vi også i det kommende år kan afvikle og udvikle aktiveringer til glæde for vores mange fans og besøgende i Familie Loungen på Brøndby Stadion, siger  
Jesper Larsen, Head of esports i Brøndby IF.

Christopher Pankhurst, influencer marketing specialist hos HyperX, glæder sig også over det forlængede samarbejde.

- Ved at forlænge samarbejdet med Brøndby eSport kan vi fortsætte det gode samarbejde, som vi startede for to år siden. Brøndby eSport har formået hele tiden at udvikle sig, så de nu, udover et professionelt FIFA-hold i verdenseliten, også indeholder et talenthold og en esports-klub, med hold inden for både FIFA, Fortnite og CS:GO, hvilket vi selvfølgelig finder meget interessant. Ligesom i de to forgangne år vil vi se frem til at udbygge samarbejdet og sammen udvikle engagerende indhold og aktiveringer til Brøndby IF og Brøndby eSports fantastiske fans.

I anledningen af forlængelsen af aftalen vil der på Brøndby eSports Instagramprofil være en konkurrence, hvor man kan vinde et Stinger Core Wireless Headset fra HyperX.