Tifo-muligheder
Tifo-muligheder

På Brøndby Stadion skelnes der ikke mellem udeholdets afsnit og Sydsiden, når det kommer til muligheder for positiv fankultur. Derfor har udeholdet de samme rammer, når det kommer til fanmaterialer på udebaneafsnittet.

Det handler om at sikre, at udfoldelsen af tifoen kan ske så gnidningsfrit som muligt. Ved større koreografier kan det med fordel meldes i forvejen, så vi kan stille ekstra kontrollører klar til visitation ved ankomst.


En liste over mulige og tilladte materialer findes her (ikke udtømmende):

- Små flag
- Megasize (3x3 meter og opefter)
- Trommer
- Megafoner
- Bannere – gruppebannere, tribunebannere mv. i 1,5 meters højde
- Creperuller
- Balloner 
- Papirark: A4, A3, A2, A1, A0
- Derudover er ekstra remedier naturlige. Det gælder strips, gaffatape, malertape, ekstra batterier mv.

Som altid vil store bannere, rulleflag og større tifoarrangementer kræve en ansøgning til Brøndby IFs sikkerhedschef på [email protected]. Dette gælder for Brøndby IF's egne fans såvel som for det besøgende holds fans. Som udgangspunkt kan man dog forvente en positiv indstilling over for tifoansøgninger.

Som klub arbejder vi for en positiv fankultur og en aktiv deltagelse af de tilskuere, der er til stede på de forskellige afsnit på stadion, så Brøndby Stadion forsat kan huse den bedste stemning og de bedste forhold for alle. Det vil derfor også være muligt at købe creperuller i dit holds farver i boderne under tribunen. Prisen for 3 creperuller er 15 kr.

Oversigt over udebaneafsnit


Stor version her.
Mangler i mål, så er i velkomne til at komme forbi og måle op.