8. MARTS 2021 kl. 12:00
Brøndby eSport forlænger med Lukas Blazek

Brøndby eSport forlænger aftalen med FIFA-spilleren Lukas Blazek, så den også inkluderer hele FIFA22. Blazek har været en del af FIFA Masterclass siden sommeren 2019, og har siden da udviklet sig meget, både inden- og udenfor den virtuelle grønsvær. I forbindelse med forlængelsen vil Blazek blive en fast del af førsteholds- og eSuperliga-truppen fra FIFA22.

Jesper Larsen, Head of esport, siger om forlængelsen.

- Lukas er en spiller, vi fra start har set et stort potentiale i. Han er et produkt af vores FIFA Masterclass, samtidig med at han er den første spiller, der har gået på vores FIFA-linje på både Brøndbyvesterskole og nu også på Brøndby Gymnasium, hvor han har fast morgentræning to gange om ugen.

- At vi nu ser frugten af det store arbejde, der er lagt i udviklingen af unge spillere, er selvfølgelig en cadeau til Lukas selv, men også til vores talent setup med FIFA-Coach Daniel Barnewitz i spidsen.

Også for Daniel Barnewitz er forlængelsen et naturligt valg.

- Lukas er det bedste eksempel på, hvad vi gerne vil med vores FIFA Masterclass. Han er en spiller, der har udviklet sig utrolig meget, siden han blev en del af Brøndby eSport. Han er en utrolig talentfuld FIFA-spiller, og samtidig har han hovedet skruet rigtigt på.

- Han fik debut i eSuperligaen i sæson fem og viste allerede dér, at han godt kan være med blandt de bedste i landet. Derfor er det naturligt, at det næste skridt for Lukas er at blive indlemmet som en fast del af førsteholdstruppen, hvor han kan gøre sig gældende, både i forbindelse med eSuperligaen og de internationale turneringer.

Hus Lukas Blazek, der er en rigtig Brøndby-dreng og i mange år spillede på de bedste børne- og ungdomshold i klubben, er der masser af glæde over fortsat at kunne repræsentere de blå-gule farver og tilmed blive rykket fast op i førsteholdstruppen.

- Jeg har altid drømt om at repræsentere Brøndby IF, og at jeg nu kan kalde mig førsteholdsspiller for Brøndby eSport er selvfølgelig stort for mig. Men at få en ny kontrakt og rykke fast op i førsteholdstruppen betyder ikke, at jeg har nået mit mål i FIFA. Jeg vil meget mere og drømmen er selvfølgelig at være med til at føre min barndomsklub til top i blandt andet eSuperligaen.

- Med ’Fredberg’ og ’Lillelys’ har jeg en masse rutine at kunne læne mig op ad og lære af, og de har altid været gode til at hjælpe mig og de andre unge spillere i FIFA Masterclass her i klubben. Nu skal jeg stå side om side med dem i førsteholdstruppen, og jeg ved, at jeg har meget at leve op til. Nu skal jeg så ud at bevise det, men jeg tror på mig selv og glæder mig til at komme i gang, siger Lukas Blazek.

Næste store opgave for Lukas bliver den kommende sæson af eSuperligaen.