Brøndby Cares
Brøndby Cares

Brøndby IF har stort fokus på ansvarlighed over for samfundet og alle dets interessenter. Det har ført til skabelsen af en ny CSR-indsats for klubben og en relancering af det tidligere CSR-program, Brøndby Cares.

Brøndby IF er en klub, der vækker stærke følelser for mange fans i hele Danmark. Det er vi meget taknemmelige for, og derfor ønsker vi også at give noget tilbage til fans i hele landet, til det lokalsamfund, som klubben udspringer fra, og til samfundet generelt. Som fodboldklub lever vi af og med samfundet omkring os, og derfor finder vi det helt naturligt at give noget den anden vej.

Vi vil gøre en forskel

Brøndby Cares er en CSR-indsats, der rummer Brøndby IF's sociale engagement i forhold til blandt andet udsatte personer i lokalområdet og i Danmark samt talentarbejde og fans. Målet med CSR-indsatsen er, at den ikke blot skal give bedre vilkår for personer med tilknytning til Brøndby IF, men at den også skal bidrage med værdi og vækst i samfundet på længere sigt.

Brøndby Cares er altså den samlende betegnelse for Brøndby IF's engagement i samfundet. Udgangspunktet er det sociale arbejde, som foregår i Brøndbyernes Idrætsforening samt det samarbejde, som selskabet (Brøndbyernes IF Fodbold A/S) har med forskellige sociale, kulturelle og humanitære organisationer.

Vi har nøje udvalgt en række samarbejdspartnere, som matcher vores værdier, og som vi føler, at vi kan gøre en forskel for. Hovedfokus for vores sociale engagement ligger på områderne børn og unge, idræt, sundhed og uddannelse.

Alt dette kan du læse mere om på disse sider ved at navigere rundt i menupunkterne til højre.

Målsætningen for Brøndby Cares er:

  • At give noget tilbage til samfundet og særligt det lokalsamfund, som klubber udspringer fra.
  • At bidrage med værdi og vækst i samfundet
  • At bidrage til øget sundhed, trivsel og velvære
Hvilket er i tråd med Brøndby IF's overordnede værdisæt:

  • Passion, vi har overskud og evner at smitte hinanden og vores omgivelser med begejstring og glæde.
  • Mod, vi vil flytte grænser og udfordre hinanden. I vores omgang med omverdenen er vi åbne og transparente.
  • Fællesskab, vi vil udgøre et endnu større fællesskab og styrke vores position som Superligaens største fodbold-familie. Vi tror på dialog, inklusion og forskellighed.
  • Kvalitet, vi vil hver dag sikre lidt mere kvalitet i vores arbejde til gavn for alle i og omkring Brøndby IF, herunder medarbejdere, spillere og samarbejdspartnere.