12. JANUAR 2021 kl. 14:38
Arbejdernes Landsbank fortsætter som hovedpartner for Brøndby eSport

I Brøndby eSport starter vi året med en god nyhed på partnerfronten. Vi kan nemlig fortælle, at Arbejdernes Landsbank, der lige er blevet kåret til Danskernes foretrukne bank for 12. år i træk, fortsætter som vores hovedpartner frem til juni 2021. Aftalen stod til at stoppe ved udgangen af 2020, men er altså nu blevet forlænget for yderligere seks måneder. 

- Jeg er meget glad for, at vi har kunne forlænge vores nuværende aftale med Arbejdernes Landsbank. De har været med lige siden, vi startede Brøndby eSport i februar 2017, og sammen har vi kunne løfte Brøndby eSport til der, hvor vi er i dag. Banken har spillet en central rolle, ja næsten afgørende rolle, i forhold til at etablere os som et af Danmarks og verdens bedste FIFA-hold. Derfor er jeg også ekstra glad for, at man også vil kunne se deres logo på brystet af vores spillertrøjer, i hvert fald også for den kommende eSuperliga sæson 6. 

- Som altid har vi haft en god dialog omkring spændende aktiveringer, som vi glæder os til at præsentere og føre ud i livet i foråret 2021, siger Head of esport, Jesper Larsen. 

Forlængelsen af samarbejdet, glæder også Peter Froulund, der er Branding- og kommunikationsdirektør i Arbejdernes Landsbank.

- Vi har i Arbejdernes Landsbank aldrig været bange for at gå nye veje. Det gjorde vi med Brøndby eSport i 2017, og vi har været med på en fantastisk rejse med holdet, der har budt på både nationale og internationale titler. Derfor tøvede vi ikke med at forlænge endnu engang, fortæller Peter Froulund.