Transport
Transport

Bil og bus
Brøndby Stadion er velforbundet med motorvejene omkring Brøndby Stadion, og det er derfor nemt at komme til adressen, som er Brøndby Stadion 30, 2605 Brøndby. Vi anbefaler, at du ankommer nordfra ved indkørslen til Brøndby Stadion.

Som udebanefan på Brøndby Stadion har vi parkering  for busser umiddelbart bag udebaneafsnittet i et indelukket område dedikeret til udebanefans. Såfremt der er plads, vil biler også kunne parkere i området. Alternativt anbefaler vi parkering nord/nordvest for Brøndby Stadion.

Offentlig transport
De nærmeste S-togs-stationer er Glostrup station og Brøndbyøster station. Herfra kan busserne 13,130, 166 og 500S benyttes til stoppestedet Gilhøj Centeret, der ligger lige ved indgangen til stadionområdet nord fra. Se endvidere rejseplanen for afgangstider.

 

 

Find din rejseplan her:

Fra:
Til:Brøndby Stadion 30, 2605 Brøndby, Brøndby Kommune
Dato:
Kl.:
 

Ved stort antal vil I have mulighed for at lave march fra Brøndbyøster Station, hvor Københavns Vestegns Politis dialogbetjente vil sikre en god afvikling. Der er 2,7 kilometer fra Brøndbyøster Station til udebaneafsnittet. Koordiner gerne med jeres lokale politi, så vejene kan spærres af i det nødvendige tidsrum.