Kørestolsbrugere
Kørestolsbrugere

Brøndby Stadion har et begrænset antal pladser reserveret til kørestolsbrugere og deres ledsager. Billetterne er påtrykt ledsagerens sæde, der er ved siden af kørestolspladsen. Det er vores topprioritet, at kørestolsbrugere skal have mulighed for den samme kampoplevelse som vores øvrige fans. Derfor har vi på mellemdækket på GSV-tribunen et særskilt afsnit med elevator og lift, der gør det nemt at komme op på pladserne. Afsnittet er i samme ende som Sydsiden og pt. udsolgt til sæsonkortholdere. For at komme til handicap-pladserne skal du benytte elevatoren ved GSV Syd indgangen. Spørg en kontrollør om hjælp når du ankommer til indgangen.

Derudover har vi et begrænset antal pladser på GSV Nedre og på J. Jensen Nedre til kørestolsbrugere. Billetterne købes ved at anvende koden ”HANDICAP” som rabatkode ved billetkøb. Billetten er ink. Ledsager, og billetterne sælges kun i forsalg. 

Der er bygget en rampe til kørerstolsbrugere ved indgangen til Fanzonen, hvor der også findes handicap toiletter i den vestlige del, ligesom der også er handicaptoiletter i den sydlige del af GSV tribunen.