9. MARTS 2021 kl. 11:00
Brøndby eSport forlænger med og udlejer Emil Klenke

Endnu en spiller forlænger med Brøndby eSport. I går kunne vi fortælle, at Lukas Blazek har forlænget sin kontrakt, og i dag gælder det den nyeste spiller på akademiholdet, Emil Klenke, der også får forlænget sin aftale med Brøndby eSport frem til 2022.

Klenke blev en del af FIFA Masterclass i starten af FIFA21, og siden da har han vist et utrolig højt niveau med flere 30-0 i Weekend League samt gode præstationer i de internationale turneringer.

- Emil er et godt eksempel på, hvor stor en talentmasse vi har – ikke kun her i Brøndby, men i hele Danmark. Han er en ung, relativt ny spiller, der har taget store skidt på kort tid. Han har helt sikkert et stort potentiale og er en spiller, som vi tror, kan udvikle sig til at blive en fast del af vores førstehold.

- Som en del af aftalen bliver Emil udlejet til Hobro, hvor han skal spille den kommende sæson af eSuperligaen og forhåbentlig samle en masse kamperfaring, så han er klar til at vende tilbage og repræsentere Brøndby eSport i fremtiden, fortæller Jesper Larsen, Head of esport i Brøndby IF.

FIFA-Coach, Daniel Barnewitz, fortæller om den nyeste signing:

- Klenke havde allerede et højt niveau, da han blev en del af FIFA Masterclass. Siden da har han bygget på og vist flere flotte resultater online. Han er stadig meget ung og ny på scenen, og derfor er jeg enormt glad for, at han har valgt os som det sted, hvor han kan udvikle sig bedst.

Emil Klenke vil som nævnt blive lejet ud til Hobro, hvor han vil slutte sig til en anden udlejet Brøndby-spiller i form af Anton Skipper. Så frem til sommer vil der være blågule-spillere på både græs og foran skærmen i den nordjyske klub.

- Det betyder meget for mig, at Brøndby eSport tror på mig og derfor har tilbudt mig at forlænge min kontrakt. Derfor tøvede jeg heller ikke med at skrive under.

- Den bedste måde at udvikle sig på er at spille kampe på højeste niveau, og derfor er lejeaftalen med Hobro, og muligheden for at spille eSuperliga allerede i den kommende sæson, helt perfekt for mig. Jeg glæder mig til at komme i gang og vise både for mig selv og Brøndby eSport, at vi alle har truffet den rigtige beslutning, siger Emil Klenke.

Aftalen med Hobro er kun gældende for den kommende sæson af eSuperligaen, hvor han vil indgå på lige fod med den resterende del af Hobro-truppen. I alle turneringer uden for eSuperligaen, vil Emil stadig repræsentere og være en del af Brøndby eSport.