5. NOVEMBER 2020 kl. 11:15
Børkeeiet: Kampen skal spilles på vores præmisser

I aften spiller vi første kamp i Sydbank Pokalen i indeværende sæson, når Ledøje Smørum Fodbold gæster Brøndby Stadion, selvom vi på papiret står som udehold. Børkeeiet er opmærksom på, at Danmarksserie-holdet vil komme med alt, hvad de har, men at kampen skal spilles på Brøndbys præmisser.

- Modstanderen vil helt sikkert komme ud på banen og spille, som var det en cup-finale, fordi de har alt at vinde. Der er ingen tvivl om, at holdene fra de lavere ligaer sætter sig ekstra meget op til de her kampe, for det er en oplevelse for dem at komme til Brøndby Stadion og spille. Men det betyder også bare, at der hviler et ekstra større ansvar og pres på vores skuldre, og at vi skal ud og spille en god kamp og være klar fra start, lyder det fra Børkeeiet, der fortæller, at spillerne går ydmyge ind til opgaven.

- Alle spillere på holdet er godt klar over, at det ikke kommer til at blive en let kamp mod Ledøje Smørum. Vi skal derfor være ydmyge omkring opgaven, men det er samtidig også en kamp, som skal spilles på vores præmisser fra start af. Det specielle ved de her kampe er jo, at alt kan ske, og derfor kan det føles som et lidt mere åbent opgør, da det hele afgøres over én kamp. Derfor er der også noget fornuftigt i at prøve at lukke den så tidligt som muligt, for modstanderen har alt at vinde og kan chokere ved en pludselig scoring, som vi så sidste år mod Skive. Så der er ingen tvivl om, at vi skal være klar fra start.

Tobias Børkeeiet har mulighed for at få masser af spilletid til aftenens opgør, og nordmanden ser det også som en fin mulighed for at gribe chancen.

- Det er en god mulighed for os, som ikke har spillet så meget i Superligen, til at vise os frem, så det er selvfølgelig en chance, jeg skal gribe. Det er en fin mulighed, og hvis man spiller en god kamp senere i dag, kan det måske give flere minutter i Superligaen også, slutter Børkeeiet.

Foto: Getty Images