15. OKTOBER 2020 kl. 11:50
Landsholdsoverblik: Sådan gik det spillerne

Flere af Brøndby-spillerne har i landsholdspausen været i aktion for deres respektive landshold. Vi giver dig her overblikket over, hvilke spillere der har været afsted, og hvordan det gik dem.

Blas Riveros
Vores nyindkøbte venstreback fik fuld spilletid, da Paraguay delte point med Peru i den sydamerikanske VM-kvalifikation, der endte med 2-2 i sidste uge. I tirsdags fik han 90 minutter fra sin back-position, da Paraguay vandt 1-0 over Venezuela, og dermed fik Riveros og holdkammeraterne deres første sejr i VM-kvalifikationen.

Sigurd Rosted
Forsvarsspilleren sad på bænken under hele opgøret, da nordmændene mødte Serbien i en playoff-kamp, som blev tabt med 2-1. I Norges første Nations League-kamp et par dage senere mod Rumænien så Rosted ligeledes opgøret fra bænken af, som endte med en norsk storsejr på 4-0. Rosted var også med på bænken under hele kampen, da Norge besejrede Nordirland med 1-0 i onsdags. De to sejre i Nations League bringer Norge op på en anden plads og derfor ligger de á point med Østrig, som topper gruppen.

Anis Ben Slimane
Slimane scorede i sin debut for det tunesiske landshold i fredags, hvor den nyudklækkede landsholdsspiller startede inde og vandt 3-0 med sit landshold over Sudan i en venskabskamp. I tirsdags startede den tidligere Masterclass-spiller ligeledes inde og fik fuld spilletid, da Tunesien spillede 1-1 mod Nigeria.

Hjörtur Hermannsson
Hermannsson var med på bænken, da Island tabte med 3-0 til Danmark i Nations League-kampen i søndags. I islændingenes anden Nations League-opgør kom Hermannsson på banen efter 82 minutters spil, da Island mødte gruppens førerhold Belgien, som de tabte til med 2-1. Island har stadig ikke hentet nogle point i deres gruppe endnu, og de ligger derfor sidst i gruppen, som Danmark også er en del af.

Jesper ’Jobbe’ Lindstrøm
’Jobbe’ var afsted med U21-landsholdet og kom ind fra bænken og scorede undervejs i kampen, da danskerne vandt med 3-1 over Malta i U21 EM-kvalifikationen. I tirsdags kom ’Jobbe’ på banen efter pausen og spillede hele anden halvleg, da danskerne vandt med 2-1 over Finland. Sejren betyder dermed, at U21 kvalificererede sig til U21-EM i 2021, selvom de stadig mangler en kamp mod Rumænien i november.

Tobias Børkeeiet
Børkeeiet spillede hele opgøret fra sin position i det centrale forsvar med anførerbindet på armen, da Norges U21-landshold i fredags tabte med 4-1 til Portugal i U21-kvalifikationen. Derfor ligger nordmændene på en tredjeplads i deres gruppe, hvor Portugal og Holland for længst pointmæssigt er stukket af.

Mathias Kvistgaarden
Angriberen vandt med U19-landsholdet 3-1 over Polen i en venskabskamp i sidste uge, hvor Kvistgaarden kvitterede med en kasse. I mandags skulle de to mandskaber have spillet endnu en kamp mod hinanden, men grundet positive Covid-19-prøver hos den polske delegation, måtte kampen aflyses.

Malek Bakhit, Mads Beyer, Bertram Kvist og Matteo Grosso
De tre U16-spillere Beyer, Kvist og Grosso startede inde i det første opgør mod Tysklands U16-landshold, mens den sidste Brøndby Masterclass-spiller Malek Bakhit blev skiftet ind undervejs i opgøret, da danskerne vandt med 2-0. I det andet opgør mellem de to mandskaber startede Bakhit på højrebacken, mens Grosso, Beyer og Kvist kom ind undervejs i det særdeles målrige returopgør, som tyskerne vandt med 5-4. Bahkit og Kvist scorede et mål hver i kampen.

Foto: Getty Images