19. NOVEMBER 2020 kl. 10:30
Landsholdsoverblik: Sådan gik det spillerne

Flere af vores spillere har i landsholdspausen været i aktion for deres respektive landshold. Vi giver dig her overblikket over, hvilke spillere der har været afsted, og hvordan det er gået dem.

Andreas Maxsø
Anføreren var blevet efter-udtaget til det danske landshold og fik en halvleg i sin debut i rødt og hvidt mod svenskerne i en venskabskamp, som blev vundet med 2-0. 

Anis Ben Slimane
Midtbanespilleren startede inde og fik 70 minutter i det første opgør mod Tanzania, som endte med en sejr på 1-0. I den anden kamp mødte tunerserne igen Tanzania, og her blev Slimane skiftet ind kort før slutfløjt. Kampen endte 1-1, og dermed er Tunesien allerede kvalicficeret til African Cup of Nation i 2022 to runder før tid. 

Jesper Lindstrøm
'Jobbe' blev efter-udtaget til det danske A-landshold og fik sin officielle landsholdsdebut i 2-0-sejren over Sverige. Efter kampen mod Sverige stødte han til U21-landsholdstruppen, som han oprindeligt var udtaget til, som mødte Rumænien. 'Jobbe' startede inde mod rumænerne i en kamp, som endte med 1-1. U21-landsholdet var allerede forud for kampen kvalificeret til U21-EM.

Tobias Børkeeiet
Midtbanespilleren blev efter-udtaget til det norske A-landshold, da Norge stillede med et helt 'nyt' hold til kampen mod Østrig. Her så Børkeeiet hele Norges kamp fra bænken, som endte med 1-1. Nordmændene kom ellers foran undervejs i opgøret, men desværre indkasserede de et mål sent i overtiden, og dermed endte de på tredjepladsen i deres Nations League-gruppe.

Hjörtur Hermannsson
Forsvarsspilleren så Islands to første kampe fra bænken, som blev tabt med 2-1 til både Ungarn og Danmark. Hermannsson fik dog fuld spilletid i den sidste kamp mod England på Wembley, som blev tabt med 4-0. 

Mads Hermansen
Den unge målmand var sammen med 'Jobbe' rejst med U21-landsholdet, som skulle møde Rumænien på udebane. Hermansen så hele kampen fra bænken, som endte 1-1.

Sigurd Rosted
Rosted kom ikke i aktion for sit landshold, da både kampen mod Israel og Rumænien blev aflyst. 

Foto: Getty Images