9. JANUAR 2020 kl. 11:50
Skadesupdate fra Superliga-truppen

Da sæsonen gik på vinterpause i december, var det med en håndfuld spillere på skadeslisten. I dag er første dag på træningsbanen i opstarten frem mod foråret i 3F Superligaen, og derfor tager vi sammen med cheffysioterapeut Peter Schmidt en status på de spillere, der tog skadet på ferie.

Josip Radosevic
- Den skulderskade Josip fik i hjemmekampen mod Randers FC i oktober krævede en operation. Genoptræningen er forløbet godt og efter en scanning i dag, forventer vi, at han træner fuldt med om cirka to måneders tid.

Hjörtur Hermannsson
- Fibersprængingen, som Hjörtur pådrog sig mod FC Midtjylland, har vist sig lidt sværere end først antaget, og det betyder et samlet skadesforløb på omkring 10-12 uger. Her er de fire uger gået, og derfor forventer vi, at han kan træne med om seks til otte uger.

Kasper Fisker
- Forløbet omkring korsbåndsskaden går, som det skal. Kasper er nu fire måneder inde i sit forløb, og det forventes, at han om godt og vel to måneder kan begynde at træne med. Derfra er der så et stykke vej til få opbygget kampform, så engang i løbet af foråret er han tilbage i fuld træning.

Joel Kabongo
- At komme tilbage fra en korsbåndsskade kan være forholdsvis simpelt, men meget langvarigt. Joel er ikke tæt på at være spilleklar, men han er kommet dertil, hvor han kan begynde at løbe rigtigt på knæet. Nu begynder fasen, hvor han skal til at bygge mere og mere belastning på, så knæet og muskulaturen omkring det kan komme tilbage til normalen. Vi forventer tidligst, at han træner fuldt med om tre måneders tid.

Tobias Børkeeiets skade oplyste vi om tidligere i dag, og du kan blive klogere på hans situation her.

Foto: Getty Images