10. JULI 2020 kl. 13:25
Tobias Børkeeiet: En stor lettelse

De seneste to ugers tid har Brøndby-træningen fået selskab af en høj, blond og meget smilende spiller. Tobias Børkeeiet er nemlig tilbage på banen med sine holdkammerater, efter en hofteskade har holdt nordmanden ude siden starten af sæsonen.

Og midtbanespilleren med nummer 42 glæder sig over endelig at være tilbage på græs.

- Det har selvfølgelig været rigtig dejligt. Som fodboldspiller vil man jo træne, spille kampe og i det hele taget være sammen med sine holdkammerater, så jeg har set rigtig meget frem til det i lang tid, fortæller Børkeeiet, der blev opereret i januar.

- Vi vurderede, at der skulle en operation til, for at jeg kunne blive klar fra min skade, og der er jo altid mange smerter forbundet med en operation. Så det har taget lang tid, men nu mærker jeg ingen smerter, når jeg spiller, og det er virkelig dejligt. Det er en stor lettelse.

- Det har været en hård periode. Som sagt vil man jo som fodboldspiller bare gerne ud og spille fodbold, men derudover har der også været en stor usikkerhed om, hvornår jeg kunne komme tilbage. Så det har været en kilde til irritation, at jeg ikke havde en bestemt dato, jeg kunne se frem til. Men nu er jeg tilbage, og jeg har lovet mig selv ikke at bruge mere energi på den periode. Nu handler det om at se fremad. 

Sidste kamp for Tobias Børkeeiet fandt sted på hjemmebane mod AGF i slutningen af august. Og selvom nordmanden selv erkender, at kampformen nok skal pudses lidt af, er han klar, når der bliver brug for ham. 

- Nu træner jeg fuldt med uden problemer, men optimalt set havde jeg nok været med i en træningskamp eller reserveholdskamp for lige at bygge lidt på kampformen. Men vi træner selvfølgelig også kampsituationer i træningen, så der må jeg jo bare give den ekstra gas, så jeg i hvert fald er klar, når trænerteamet har brug for mig, afslutter den norske midtbanemand.