5. MARTS 2021 kl. 16:40
Radosevic: Det betyder utrolig meget

Søndag er det Derby-tid på Vestegnen. Det er ikke bare tre point. Det er ikke bare endnu 90 minutter. Det er meget mere end det, og stikker man hovedet ind i omklædningsrummet i dag, kan man mærke, der er et Derby på trapperne.

– Der er ikke behov for at sige så meget. Det er et Derby, og det er en kæmpe ting. Det betyder utrolig meget for klubben, for fasene og for os i truppen. Vi kan mærke, at spændingen er anderledes, alle er lidt mere tændte, og vi kender udmærket betydningen af den her kamp.

– Vi glæder os til søndag, og jeg er overbevist om, det bliver en god kamp, siger Josip Radosevic, der efterhånden har fået opbygget en del Derby-rutine.

– Når man spiller et Derby, er det ikke bare endnu modstander som normalt. Man er nødt til at vise noget ekstra i de her kampe, fordi der er så meget på spil for alle.

– Det er fedt med sådanne kampe, men vi ville gerne have vores fans i ryggen og opbakningen fra tribunerne, men nu er det jo over et år, hvor vi har spillet uden dem. Det er en skam, at situationen er, som den er, men sådan er det. Det bliver forhåbentlig snart bedre, så Brøndby Stadion kan vende tilbage, som vi kender det, lyder det fra midtbaneslideren.

Der er kickoff på søndag kl. 14:00, og inden kampen er der digital Derby-fanzone, som alle kan følge med i på Brøndby Indefra.

Foto: Getty Images