13. FEBRUAR 2021 kl. 10:35
Hjörtur Hermannsson: Det bliver svære omstændigheder

Med den bidende kulde der har sænket sig over landet, kan man nok godt kalde søndagens modstandere får de frostblå vikinger. Men kulden er gældende for begge hold, og for Hjörtur Hermannsson er der én ting i kampen, han krydser fingre for ikke sker, når bolden først triller.

– Jeg håber virkelig ikke, at der kommer lange VAR-pauser, siger han med hentydning til vintertemperaturerne.

For islændingen er fokus, som det skal være; nemlig på egne styrker og ikke så meget det omkring, man ikke kan ændre på.

– Vi skal ud og spille vores kamp, som vi kan. Det bliver svære omstændigheder, men det er det også for Lyngby, så vi skal bare prøve at gøre vores bedste for at få skabt en god kamp i situationen og selvfølgelig forsøge at få de tre point.

– De er et velspillende hold. I min optik ligger de ikke, hvor de burde i tabellen. De er et fint hold, og de er gode med bolden. Måske kan det være lidt svære for dem at spille på sådan en bane, hvor vi kan komme med meget fysik. Vi kan lidt af det hele, så det bliver en interessant kamp.

Med en bundplacering for Lyngby har de intet at tabe, når de går ind til kampen, og på sådanne tidspunkter gælder det om ikke at ende som bytte for et såret dyr, understreger Hermannsson.

–- De har alt at vinde. De skal komme ud i den her forårssæson og angribe ligesom os. Vi skal også ud at angribe. Vi vil jo gerne blive, hvor vi er og for at gøre det, skal vi også ud at angribe kampen, så jeg tror det bliver to hold, som går efter det hele.