18. MAJ 2021 kl. 09:25
Radosevic: Det er let at snakke

To kampe tilbage. To kampe til at afgøre sæsonen 2020/21. Den første af de to kampe er på torsdag mod AGF i Aarhus, hvor hjemmeholdet som altid vil komme med en masse fysik og levere en hård kamp over alt på banen.

Men det er en opgave, Josip Radosevic er klar til. Glæder sig til. En kamp efter hans smag.

- Det er let at snakke. Alle kan snakke. Det er noget andet at spille kampene. Vi har kun en indflydelse på vores egne kampe, og det er der, vi er afhængige af hinanden og os selv. Det bliver en interessant og spændende kamp i Aarhus, for alle kommer for at give 100% eller mere, lyder det fra den kroatiske kriger.

Der er spænding i toppen af 3F Superligaen, og det er en slutning på sæsonen, som Radosevic nyder til fulde, men han understreger også, at han ikke bruger krudt på andre kampe i rækken. Egen præstation fremfor alt andet er mantraet.

- Ingen skal være i tvivl om, at vi spiller for at komme så højt i tabellen som muligt. Hvad der sker i andre kampe er ikke vigtigt for os. Vi skal have fokus på vores opgave. Løser vi ikke den, er det ligegyldigt, hvordan alle andre kampe ender.

- Når en slutning på en sæson er så intens med så mange kampe på så kort tid, kommer man ud af sin komfort-zone, men det er også det, man gerne vil som spiller. Kampe, hvor der ikke er noget på spil, er ikke særlig sjove at spille. Det er de vigtige kampe, der får adrenalinen i gang. Nu skal vi have et godt resultat i den næste kamp, og så i kampen efter den. Hvor vi så ender i tabellen, må vi se på der. Lige nu handler det kun om at holde fokus på øjeblikket.

Husk, at der på torsdag ikke er adgang for Brøndby-fans på Ceres Park i Aarhus. Kampen mod AGF skal derfor ses i fjernsynet, hvor den sendes live på 3+. Der er kickoff kl. 20:00.

Foto: Getty Images