3. JUNI 2021 kl. 11:15
Jobbe kåret til årets unge spiller

Med ti scoringer og ti assister er det svært at komme uden om Jesper ’Jobbe’ Lindstrøm som en af denne sæsons helt store profiler i 3F Superligaen.

Den konklusion er man også kommet til i Divisionsforeningen. De har nemlig kåret Jobbe som årets unge spiller i 3F Superligaen på baggrund af stemmer fra det panel, der gennem sæsonen også har kåret månedens unge spiller – en pris Jesper Lindstrøm vandt tre gange i løbet af sæsonen 2021/21.

For Jobbe selv er prisen kronen på en uforglemmelig sæson, hvor han sammen med resten af klubben kunne lade sig fejre som danske mestre 2021.

- Årets unge spiller? Det er jeg sgu stolt af, for selv om jeg har haft en god sæson, så er der mange gode, unge spillere på vores hold og i ligaen generelt, så det er en pris, jeg er rigtig glad for.

- Men det er vigtigt for mig at sige, at det slet ikke havde været muligt uden hele truppen. Vi har et rigtig godt hold – Danmarks bedste, kan man jo sige, og det er kun som en del af det hold, jeg har fået personlig succes. Vi vinder som hold og taber som hold. Derfor er de fælles trofæer de vigtigste i fodbold, men denne her er jeg altså også rigtig glad for. Jeg vil gerne sige tak til Divisionsforeningen, til trænerne og staben i Brøndby IF og mest af alt til mine holdkammerater, lyder det fra Jesper Lindstrøm, der stadig er på en velfortjent ferie.

- Det har været en hård, anderledes og lang sæson, der sluttede på bedste vis. Nu slapper jeg bare af ned min kæreste og familie og prøver at forstå, hvor stort det er, at min klub er blevet danske mestre.