15. MARTS 2021 kl. 10:50
Det sagde vi efter kampen mod OB

Mikael Uhre:
- God præstation fra drengene, det var skønt. Vi splitter dem jo lidt ad i første halvleg, og så kører vi den hjem på rutinen efter pausen. Jeg sikker på, der nok skal være godt humør på vej hjem i bussen. Normalt får vi en is på vej hjem i bussen, så det ville da klæde dem, hvis vi gjorde det igen i dag.

Se hele interviewet med Mikael Uhre på Brøndby Indefra her.

Jesper Lindstrøm:
- Især i anden halvleg kan man se, det er en halvleg, der bare skal overstås. Vi spiller dem tynde i første halvleg, synes jeg. Vi scorer på vores chancer og kan score endnu flere mål endda, så man kan godt se, hvorfor de stiller sig ned og passer på i anden halvleg.

Se hele interviewet med Jesper Lindstrøm på Brøndby Indefra her.

Niels Frederiksen:
- De første fem til otte minutter i første halvleg, synes jeg ikke, vi kommer ud, som vi skal. Vi sidder lidt for langt fra i presset. Men da vi får spillerne indstillet på, at nu glæder det, så overtager vi kampen og er meget dominerende i første halvleg.

Se hele interviewet med Niels Frederiksen på Brøndby Indefra her.

Foto: Getty Images