15. MARTS 2021 kl. 13:30
Jobbe og Hermansen udtaget til EM med U21

Jesper 'Jobbe' Lindstrøm og Mads Hermansen er begge udtaget til U21-landsholdet, der skal til EM-slutrunden i Ungaren og Slovenien. Den forestående slutrunde bliver lidt anderledes end normal, fordi EM for A-landshold blev rykket til den kommende sommer.

Derfor vil gruppespillet til U21 EM blive afholdt 24.-31. marts, mens knockoutfasen vil blive afviklet 31. maj-6. juni.

Danmark er i gruppe med Frankrig, Rusland og Island. Den første kamp, hvor der er mulighed for spilletid til Mads og 'Jobbe,' er 25. marts mod Frankrig, hvor Mads kan få sin debut for U21-landsholdet, og 'Jobbe' kan få sin femte optræden.

Vi ønsker dem tillykke med udtagelsen og håber, de begge får mulighed for at vise sig frem til EM-slutrunden i både gruppespillet og knockoutfasen.

Foto: Getty Images