12. MAJ 2021 kl. 14:30
Jyllinge FC bliver en del af Brøndby Masterclass Samarbejdet

Underskrifterne er netop sat på samarbejdsaftalen imellem Jyllinge FC og Brøndby Masterclass, der er blevet enige om at indgå et samarbejde gældende fra 1. juni 2021.

Jyllinge FC er hermed seneste skud på stammen af samarbejdsklubber i Brøndby Masterclass Samarbejdet.

Jyllinge FC indgår således også som DBU Partnerklub på ATK+ Center Brøndby (tidligere TOP-center) fra den kommende sæson, ligesom Brøndby Masterclass Samarbejdets øvrige samarbejdsklubber.

Klubbens nye klubhus som samlingspunkt
Jyllinge FC – Klubben for alle blev stiftet i 1904 og er således blandt de ældste klubber i Danmark. Nær Roskilde fjord ligger klubbens flotte klubhus og anlæg som blev etableret i 2014. Således råder Jyllinge FC over Roskilde kommunes nyeste klubhus, som er samlingspunkt for en stor del af Jyllinges ungdom og aktive seniorer. Med et medlemstal på ca. 450 er fodbold en af de største idrætsaktiviteter i Jyllinge, og nye medlemmer kommer løbende til.

Næstformand for Jyllinge FC, Torben Grünheit, fortæller om klubbens børne- og ungdomsfodbold:

- I Jyllinge FC ønsker vi at kunne tilbyde fodbold for alle uanset alder. Det gælder fra de helt små, hvor vi tilbyder konceptet ’Leg med bold,’ der i en meget tidlig alder, tre-fire år, får børn og forældre introduceret til Jyllinge FC og foreningslivet. I vores ungdomsafdeling, der både tæller drenge- og pigehold, arbejder vi på at udvikle børnene fodboldfagligt, men også socialt.

Ønsker at styrke det fodboldfaglige miljø
Thomas Arndt, leder af Brøndby Masterclass Samarbejdet, er glad for at kunne byde velkommen til Jyllinge FC som ny samarbejdsklub.

- Vi er rigtige glade for, at Jyllinge FC er blevet en del af Brøndby Masterclass Samarbejdet. Vi har haft en god og ærlig dialog med de sportslige repræsentanter i Jyllinge FC omkring deres ønsker og ambitioner for børne- og ungdomsfodbolden i klubben. Vi glæder os derfor over, at Jyllinge FC har fundet stor værdi i de mange udviklende tilbud, vi har til klub, trænere og spillere og er overbeviste om, at det bliver et givtigt samarbejde for alle parter.

Torben Grünheit sætter afslutningsvis ord på forventningerne til den nye aftale:

- Med denne samarbejdsklubaftale med Brøndby Masterclass Samarbejdet håber vi på, og har en forventning til, at vi kan styrke vores fokus på det fodboldfaglige miljø, ligesom vi med samarbejdet får mulighed for at tilbyde vores medlemmer endnu flere sociale aktiviteter i Brøndby IF-regi.

Hvis du eller din klub ønsker yderligere oplysninger omkring Brøndby Masterclass Samarbejdet, kan I læse mere her eller kontakte Leder af Brøndby Masterclass Samarbejdet, Thomas Arndt på [email protected] eller koordinator Nikolaj Magelund [email protected]