5. MAJ 2021 kl. 11:33
Brøndby Masterclass Ungtræneruddannelse

Så er det muligt at tilmelde sig til det næste hold, der skal på Brøndby Masterclass Ungtræneruddannelsen.

Det er et tilbud til de mange unge trænere ude i samarbejdsklubberne, der hver dag arbejder med at træne unge drenge og piger, der elsker at spille fodbold.

Det første hold af trænere fra Brøndby Masterclass Ungtræneruddannelsen afslutter uddannelsen her til sommer. Selv om der har været lidt Corona-udfordringer, er det lykkedes at komme i mål med gennemførelsen af den første årgang af unge trænere fra samarbejdsklubberne.

Corona-restriktionerne har ændret lidt på forløbet for uddannelsen i år, men det har været en så stor succes, at vi i Brøndby Masterclass starter et nyt forløb fra sommeren 2021. Det vil bestå af seks moduler, der løber over tolv måneder.

Et modul er en aften, og det vil være ti dage i løbet af de tolv måneder, som uddannelsen strækker sig over. Der vil også være løbende trænerpraktik på vores TOP-center Brøndby, som er én dag. Der er plads til 24 deltagere på uddannelsen.

Det, som vi tilbyder på Brøndby Masterclass Ungtræneruddannelsen, er en ny og målrettet træneruddannelse, der henvender sig til dem, der er mellem 13 og 19 år og gerne vil et spadestik dybere i deres trænergerning. Ud over at blive undervist af TOP-centertræner Christian Sørensen, vil der også være gæsteinstruktører, og man vil i løbet af uddannelsen gennemføre DBU´s C1- og C2-træneruddannelse.

Fællesskabet og samarbejdet med samarbejdsklubberne har altid været vigtigt for Brøndby Masterclass. Derfor vil vi gerne hjælpe med at skabe de bedste rammer for klubbernes medlemmer. Vi forsøger med denne uddannelse at sætte fokus på de unge trænere i klubberne, og give dem mulighed for at komme godt i gang med deres trænergerninger, så de kan bidrage med mere til fællesskabet og foreningslivet. Derudover får de mulighed for at vurdere, om de gerne vil drive deres trænerambitioner til mere.

Christian Sørensen, der er fast instruktør under hele forløbet, glæder sig til at kunne byde velkommen til nye trænere fra de mange samarbejdsklubber. Han har set, hvordan de nuværende trænere har udviklet sig og nydt godt af uddannelsen. Han fortæller her lidt om, hvad motivationen bag uddannelsen har været, og hvad han håber deltagerne tager med sig videre i deres trænergerninger.

- Der bliver udført et fantastisk frivilligt arbejde ude i alle vores samarbejdsklubber, og det er det arbejde, som Brøndby Masterclass gerne vil være med til at fastholde ved at hjælpe de ungtrænere med at udvide deres horisont.

- Vi vil gerne have, at samarbejdsklubberne har de bedste forudsætninger for at gøre det sjovere for børnene at komme til træning og udvikle sig sammen med deres træner. Målet med uddannelsen er ikke at nørde formationer og taktikker, men se på hvorfor man er blevet træner, og hvordan man ser sig selv som træner.

- På uddannelsen får man redskaber og metodikker til at give sin træning en struktur og mulighed for at få en mærkbar forskel på, hvordan træningen kan afvikles. Hvis man gerne vil udfordre sig selv som børnetræner, har vi her skabt et trygt miljø, hvor ligesindede mødes for at udvikle sig yderligere.

Så om man drømmer om at blive den næste store cheftræner, er helt ny som træner eller gerne vil tage et kig indad og tage temperaturen på, hvem man er eller gerne vil være som træner, kan man med fordel tilmelde sig til den næste omgang af Brøndby Masterclass Ungtræneruddannelsen.

For yderligere information kan Christian Sørensen kontaktes på [email protected].

Du kan læse mere om uddannelsen, samt tilmelde dig, ved at klikke her.