12. APRIL 2021 kl. 15:40
Masterclass-oversigt: Alle hold i kamp med blandede resultater

Alle holdene i Brøndby Masterclass var i aktion i weekenden, og det var en blandet oplevelse for holdene.

U19 og U15 spillede begge 2-2 mod AGF, mens U17 igen scorede mange mål i deres sejr og andetsteds spillede U14 samt U13 mod FC København i pokalturneringen. U14 røg desværre ud ved at tabe en straffesparkskonkurrence, og U13 avancerede til pokalfinalen med en overbevisende sejr.

Selv om det ikke var alle kampene, der gik som planlagt, var det dog en folk trænere, der alle sammen glæder sig til de kommende kampe i weekenden, hvor der vil være mulighed for at tage de unge drenge kan tage næste skridt i deres udvikling.

Nedenfor kan du få et overblik over weekendens resultater.

U19 undgik et nederlag i de døende sekunder
Cheftræner Christian Sørensen stod tilbage med blandede følelser efter kampen mod AGF, der endte med et uafgjort resultat.

- Det var en kamp, hvor vi i store dele af kampen, især i de første 60 minutter, har vi et tungt spil omkring deres felt. Vi får bare ikke sparket den ind, og det har lidt været symptomatisk for os i den her sæson desværre.

- Vi kommer bagud og kæmper hårdt for at komme tilbage i kampen. Jeg synes, det viser meget godt den moral og tro på tingene, som der er på holdet, at vi kan komme tilbage og udligne til sidst i kampen på et straffespark.

- Det er nogle dumme fejl, vi laver i kampen i går, men det er noget, vi kan arbejde på at få ud af vores spil, og der er det vigtigt, at man kan glæde sig over at få et point i stedet for et nederlag.

- Jeg synes, at alle drengene på holdet tager nogle gode skridt fremad og virkelig er inde i en positiv udvikling, selv om vi kæmper lidt med det som hold. Alle er jo klar over alvoren i, at vi ikke vinder og ikke spiller, som vi gerne vil, men vi arbejder hårdt for, at det skal vende for os.

Brøndby IF – AGF 2–2 (0-1)
0-1
1-1 Solomon Opoku
1-2
2-2 Marinus Larsen

Startopstilling:

Mathias Kvistgaarden – Christian Friedrich

Jagvir Singh Sidhu

Solomon Opoku Oliver Jeppe Andreas Pyndt Andersen

Filip Andersen – Mads Westergren – Hjalte Andersen – Matin Saleh

Lucas Zigler

Bænken:
Jonathan Ægidius
Louis Christoffersen
Waldemar Kattrup
Valdemar Kwasniak
Magnus Ravn

U17 tog en stor sejr mod AGF og fortsætter stimen med målrige kampe
Det var en meget glad Sune Jensen, der skulle evaluere på sejren over AGF, der bød på en rigtig målfest fra hjemmeholdets side.

- Jeg synes, vi starter kampen med at få lagt et godt tryk på AGF. De får dog skabt en stor chance i kampen, men det får vi rystet af os og får en god periode, hvor vi scorer tre mål på en fem minutters tid.

- Vi får bragt den rigtige intensitet, og den formår vi at beholde igennem hele kampen. At fordele de syv mål på begge halvlege fortæller mig også, at drengene formåede at holde sig til den plan, vi havde lagt gennem hele kampen.

- Vi var gode til at udnytte det bagrum, der var nede bag ved AGF-forsvaret. Drengene har fået en rigtig god forståelse for at finde hinanden og skabe målgivende chancer.

- Det er vigtigt, at vi tillader os at glæde os over sejren og fejre den, men når vi så møder ind mandag, skal vi se frem mod den næste kamp. Lyngby Boldklub venter os i næste weekend, og vi skal fortsætte med at finde den rette intensitet. Det, vi kan tage med os fra AGF-kampen, er, at vi var gode til at skabe kampen, det vil jeg gerne have, at vi også forsøger mod Lyngby Boldklub.

Brøndby IF – AGF 7-0 (3-0)
1-0 Oscar Sejrup
2-0 Oscar Schwartau
3-0 Oscar Schwartau
4-0 Oscar Schwartau
5-0 Bertram Kvist
6-0 August Harritsø
7-0 Kasper Larsen

Startopstilling:

Oscar Sejrup – Oscar Schwartau

Kasper Larsen

Bertram Kvist – Mathias Jensen

Benjamin Luka Kold Rasmussen

Matteo Grosso – Max Juhl Mikkel Durlev Malek Bakhit

Christian Rust

Bænken:
Noah Emil Sømmergaard
Ludwig Vraa-Jensen
Mads Beyer Pasternak
Kean Tran
August Harritsø

U15 spillede uafgjort mod AGF
Det var en hård kamp med mange dueller og tacklinger, der udspillede sig for cheftræner Kenneth Høier og hans U15-mandskab, der stadig kan kalde sig ubesejret i sæsonen.

- Det var en meget intens kamp, hvor der var mange dueller. Der var ikke så meget poleret spil, men der var perioder i starten af kampen, hvor vi brød bolden godt og havde mulighed for at skabe chancer. Vi vinder dog bolden højt og får skabt en omstilling, som vi scorer på, og det var positivt. Vi er dog ikke skarpe nok på den sidste tredje del af banen, og det er desværre gennem hele kampen.

- Det er første gang i den her sæson, vi møder et hold, der byder os op til dans på intensiteten, og der er vi ikke gode nok til at lykkes med at håndtere den intensitet og deres pres.

- Det bliver en meget rodet anden halvleg, så jeg er godt tilfreds med at få et point ud af kampen, men jeg er utilfreds med, hvordan vi spillede på. Når det så er sagt, så kan jeg se, at der er en stor bunke selvtillid i holdet, som er med til at give gode resultater. Jeg kan mærke, at drengene tror på sig selv.

Brøndby IF – AGF 2-2 (1-1)
1-0 Adam Jensen
1-1
1-2
2-2 Lukas Larsen

Startopstilling:

Frederik Rosengård Engquist Patrick Allentoft Carl-Emil Pedersen

Viktor Løvgren Sørensen – Magnus Søndergaard Adam Jensen

Lukas Larsen Nikolaj Holmegaard Larsen Oliver Sejer Lauritsen – Waldemar Bjergfelt

Rasmus Sommerlund

Bænken:
Lucas Skipper Mangaard
Gustav Johansen
Anton Haaning
Jonathan Nanaosei Agyekum

U14 tabte i pokalsemifinalen
U14-holdet spillede i weekenden 0-0 mod FC København i pokal-semifinalen, men tabte desværre 4-2 på straffespark, efter FCK faktisk brændte deres spark nummer to og var de første til at brænde, men så brændte vi efterfølgende på spark nummer to og fire.

- Det var en meget lige kamp, hvor drengene kæmpede godt. Jeg synes, det er flot at spille til nul mod et godt FC København-hold, og set over hele kampen har vi chancer til scoringer, så vel som FC København har. 

- Det var lige ved at lykkes, men det tog hårdt på drengene, da avancementet glippede til sidst. Men det er gode lærepenge at stå i så nervepirrende situationer, for det er noget drengene får brug for senere i deres karriere. Derfor var det en enorm fed oplevelse for drengene. 

Brøndby IF – FC København 0-0 (0-0) 2-4 efter straffespark

Startopstilling:

Adam Choukri – Alfred Klamer – Marcus Pedersen

Frederik Konstmann – Ibrahim Figuigui – André Escobar

Oscar Hansen – Sebastian Rosenwanger – Philip Søndergaard – Danial Riaz

William Sonne-Schmidt

Bænken:
Julius Lockhart
Konrad Hector
Anton Peters

U13 spillede sig i pokalfinalen
Der skal spilles pokalfinale i slutningen af maj for U13-holdet og cheftræner Marc Cebrian Clavera, efter de slog FC København med 4-0 i pokalsemifinalen i weekenden.

- Vi spillede en virkelig god kamp. Vi lykkedes med at presse dem højt, som vi gerne ville, og det førte til erobringer, som vi kunne omsætte til farlige angreb imod deres bagkæde. Det var en god forberedelse til den første kamp i sæsonen næste weekend, hvor vi møder HB Køge. Det bliver vores første kamp, hvor vi skal spille 11 mod 11, i pokalturneringen spiller vi otte mod otte, så det er jo noget helt andet.

- I opstarten og i træningskampene har vi spillet 11 mod 11 og haft meget fokus på overgangen fra at spille med otte til at spille med 11. Vi vil dog stadigvæk forsøge at erobre bolden højt og angribe modstanderens bagkæde, især i bagrummet.

- Det er lidt svære at spille på den måde, når man spiller 11 mod 11, da banen bliver større og afstanden imellem spillerne også bliver større. Vi skal være bedre til at holde afstand til vores mand og så gå på manden, når han har bolden, så vi ikke bliver for lette at spille rundt om, hvis vi sidder for tæt på vores mand og ikke får fuldt med.

- Derfor vil vi også forsøge at angribe i en 4-4-2 med diamant for at holde bolden inde centralt på banen, hvor vi ved, at vi er stærke på bolden. Det er vigtigt, at vi har to 9'ere, der kan holde modstanderens bagkæde beskæftiget. Når vi skal forsvare os, vil vi slå over i en 4-3-3, hvor vores 9'ere skal gå ud bredt og dække af for deres backs, mens vores 10'er kommer længere frem. Vi vil nemlig gerne have dem til at spille bolden ind centralt i banen, hvor vi hurtigt kan få skabt et overtal og erobre bolden.

Brøndby IF – FC København 4-0 (2-0)
1-0 Jacob Ambæk
2-0 Jacob Ambæk
3-0 Jacob Ambæk
4-0 Gustav Ruby-Johansen

Startopstilling:

Viggo Poulsen – Jacob Ambæk

Sander Larsen – Tahir Cevher

Pelle Hoekstra

William Helle – Oliver Hummelshøj

Alexander Bejer-Andersen

Bænken:
Gustav Ruby-Johansen
Ali Al-Najar