7. APRIL 2021 kl. 18:27
Overblik over påskens kampe for Masterclass

U19 fuldte en god start på sæsonen med to nederlag hen over påsken
Det var ikke en god påske for Christian Sørensen og U19-holdet, der måtte se sig slået med to mål i begge deres kampe hen over påsken. Det er dog en fortrøstningsfuld træner, der trods nederlagene så to gode præstationer fra holdet.

- Jeg kommer aldrig til at stå og sige, at jeg er tilfreds med kampe, som vi taber, men jeg synes dog, der er forskel på at tabe, fordi man ikke møder op og spiller sin chance, og så når man taber, selvom man spiller en god kamp. I Silkeborg-kampen får vi skabt det, vi skulle, men får bare ikke scoret, så jeg er overordnet tilfreds med præstationen. Desværre satte vi dem i gang med et selvmål, og det kommer vi os desværre ikke over. Det var virkelig en tung kamp at skulle evaluere på efterfølgende, fordi den slags kampe skal vi vinde, når vi præsterer så godt. Det er helt surrealistisk, at vi ikke vinder den kamp. Men vi kan tage det, at vi skal være skarpere og kunne lukke sådanne kampe, og ikke slå os selv.

- Kampen mod FC Midtjylland var en vigtig kamp, for vi skulle vise, at vi kunne følge den gode præstation op mod et hold, som er virkelig godt. Desværre tog vi for meget af skuffelsen fra Silkeborg-kampen med til kampen mod FC Midtjylland. Vi får dog vist os godt frem og får da også budt dem op til dans, men de ender med i anden halvleg at trække fra og trække det længst strå, selvom vi igen leverer en god præstation.

- Spillerne leverer i de to kampe og præstationerne er gode, men det er ikke godt nok, at vi efter påsken står med to nederlag, når vi har spillet så godt. Vi får dog mulighed for at vende det i den kommende weekend, og så bider jeg mærke i, at vi stiller med et hold, der har spillere fra årgang 01 til 04, så vi viser, at vi kan favne bredt og levere, selvom det er spillere, der ikke har alle sammen har spillet lige meget sammen tidligere.

Brøndby IF - Silkeborg IF 0-2 (0-0)
0-1
0-2

Startopstilling:

Jagvir Singh Sidhu – Christian Friedrich

Valdemar Kwasniak Marinus Larsen – Oliver Jeppe Andreas Pyndt Andersen

Magnus Ravn – Cornelius Allen – Mads Westergren – Hjalte Andersen

Lucas Zigler

Bænk:
Mathias Kvistgaarden
Louis Christoffersen
Jonathan Ægidius
Filip Andersen

FC Midtjylland – Brøndby IF 2-0 (1-0)
1-0
2-0

Startopstilling:

 Jagvir Singh Sidhu – Christian Friedrich

Solomon Opoku

Marinus Larsen Andreas Pyndt Andersen

Oliver Jeppe

Filip Andersen – Cornelius Allen – Mads Westergren – Hjalte Andersen

Jonathan Ægidius

Bænk:
Lucas Ziegler
Mathias Kvistgaarden
Louis Christoffersen
Matin Saleh

U17 holdt påske med to målorgier
Det var en glad Sune Jensen, der som træner for U17 kunne gøre status efter en påske, der bød på to kampe og to sejre, som gør man holder snor med toppen i U17-rækken.

Det var to kampe, der begge var utrolig målrige med henholdsvis fem og elleve mål, og det har været en lovende start på genopstarten.

- Jeg synes, det var en rigtig god kamp fra vores side mod Silkeborg. Vi satte os på kampen fra start af og burde nok føre større efter første halvleg. Men vi spiller en rigtig god kamp, og jeg synes, der er rigtig mange ting, som fungerer for os, og vi ser virkelig skarpe ud foran målet. Der var rigtig mange ting fra kampen mod Silkeborg, som vi kunne tage med videre til den næste kamp mod Horsens.

- Vores anden kamp i påsken var en god mental opgave for os. Vi skulle ud og bevise, at vi var klar fra start. Vi kommer jo også virkelig godt fra start og kontrollerer kampen, som vi skal. Vi har kampen, hvor vi gerne vil have den, men så kommer der en kæmpe snestorm i pausen, og det ændrer desværre kampen. Banen bliver helt anderledes at spille på, og det bliver en anden halvleg på Horsens præmisser, og derfor lukker vi dem ind i kampen igen. Vi får ikke spillet vores spil, men trækker os heldigvis sejrrigt ud af kampen med de tre point.

Nu ser vi frem til den næste kamp, der er mod AGF, vi har fået en god start med gode resultater og præstationer i de sidste tre kampe. Men vi skal toppræstere i alle kampe for at vinde, men også for at vi ikke slår os selv, fordi vi ikke er klar.

Brøndby IF – Silkeborg IF 4-1 (2-0)
1-0 Selvmål
2-0 Oscar Hessner Sejrup
3-0 Selvmål
3-1
4-1 Oscar Schwartau

Startopstilling:

Oscar Sejrup – August Harritsø

Kasper Larsen

Bertram Kvist Benjamin Luka Kold Rasmussen – Solomon Opoku

Lukas Larsen – Matteo Grosso Mikkel Durlev Malek Bakhit

Malthe L. Schou

Bænk:
Max Juhl
Ludwig Vraa-Jensen
Mads Beyer Pasternak
Kean Tran
Christian Rust
Oscar Schwartau

Brøndby IF – AC Horsens 6-5 (4-1)
0-1
1-1 Kasper Larsen
2-1 Oscar Hessner Sejrup
3-1 Oscar Hessner Sejrup
4-1 Oscar Hessner Sejrup
4-2
5-2 Oscar Hessner Sejrup
5-3
5-4
6-4 August Harritsø
6-5

Startopstilling:

Oscar Sejrup – Oscar Schwartau

Kasper Larsen

Mads Beyer – Benjamin Luka Kold Rasmussen – Bertram Kvist

Matteo Grosso – Max Juhl – Mikkel Durlev Kean Tran

Christian Rust

Bænk:
Malthe L. Schou
Ludwig Vraa-Jensen
Benjamin Kold
Mathias Jensen
August Harritsø

U15 med stor sejr over AC Horsens
U15 havde en god påske, hvor rundens eneste kamp bød på en sejr over AC Horsens, som giver et godt afsæt inden den næste kamp, som er hjemme mod AGF.

Brøndby IF – AC Horsens 6-0 (4-0)
1-0 Patrick Aurø Allentoft
2-0 Viktor Løvgren Sørensen
3-0 Patrick Aurø Allentoft
4-0 Patrick Aurø Allentoft
5-0 Jonathan Nanosei
6-0 Frederik Rosengård Engqvist

Startopstilling:

Jonathan Nanosei Agyekum – Patrick Aurø Allentoft – Lukas Larsen

Viktor Løvgren Sørensen – Frederik Rosengård Engquist Adam Claridge Jensen

Magnus Søndergaard Nikolaj Holmegaard Larsen Oliver Sejer Lauritsen – Carl-Emil Pedersen

Lucas Skipper Mangaard

Bænk:
Rasmus Sommerlund Eriksen
William Holm Schaffalitsky de Muckadel
Anis Dauti
Gustav Johansen