7. APRIL 2021 kl. 14:55
BrMa Coaching: Et nyt og eksklusivt onlineværktøj til samarbejds- og venskabsklubberne

Brøndby Masterclass Samarbejdet præsenterer BrMa Coaching, der er det seneste af den lange række af tilbud eksklusivt til samarbejds- og venskabsklubberne.
 
Brøndby Masterclass Samarbejdet har fokus på at bidrage til udvikling af træningsmiljøerne i samarbejds- og venskabsklubberne.
 
BrMa Coaching er et helt nyt online univers med en lang række inspirerende indhold fra Brøndby Masterclass, der kan tilgås omkostningsfrit for alle samarbejdsklubber via mobil, tablet eller PC.

BrMa Coaching har fokus på børnefodbolden i årgangene U6-U13 og rummer bl.a. en omfattende øvelsesdatabase med +200 øvelser, autogenereret uge- og årsplanlægger, spillestil, konkrete vejledninger samt de seneste nyheder fra Brøndby Masterclass Samarbejdet.

Leder for samarbejdsklubber Thomas Arndt er begejstret over det nye tiltag:

- BrMa Coaching bliver på mange måder omdrejningspunktet i klubsamarbejdet og giver os helt nye muligheder for at inspirere og understøtte træningsmiljøerne i samarbejds- og venskabsklubberne. BrMa Coaching bliver et brugbart værktøj for den enkelte træner, hvor der både er mulighed for at få serveret dagens træningspas på farten og ikke mindst gå i dybden med andre facetter af trænergerningen.

BrMa Coaching tilføjes løbende nyt og opdateret indhold, ligesom brugerfladen hele tiden vil blive udviklet. I løbet af forårssæsonen vil der således blive tilføjet endnu flere øvelser til det yngste segment, vejledning om kost og ernæring samt selvstændig kategori omhandlende stabilitets- og skadesforbyggende træning.

I den kommende sæson er der planer om at tilføre en kategori med fokus på målmandstræning, som der opleves en stor efterspørgsel på.

- Vi har store ambitioner for indholdet i BrMa Coaching fremadrettet, og det er vores fornemmeste opgave kontinuerligt at levere nyt og relevant indhold med den høje faglighed, man med rette kan forvente.

Thomas Arndt understreger ligeledes vigtigheden af samspillet med trænerne i klubberne:

- BrMa Coaching er blevet utrolig godt modtaget ude i klubberne, og vi oplever allerede en stor tilslutning. Vi modtager allerede en masse brugbar feedback fra trænerne, og netop den interaktion med trænerne er vigtig. Det gør, at vi hele tiden holder os skarpe på, hvad der efterspørges blandt trænerne.

De forgangne måneder har grundet COVID-19-restriktionerne desværre været præget af udsatte og aflyste arrangementer, og Brøndby Masterclass Samarbejdet ser derfor frem til igen at kunne at kunne udbyde kurser, uddannelsesaftner, træningssamlinger, klubbesøg og meget andet for samarbejds- og venskabsklubberne.