5. APRIL 2021 kl. 13:00
Brøndby IF har fortsat NTG i ryggen

Det har været en vild rejse transportvirksomheden NTG Nordic Transport Group, eller bare NTG, har været på i sine blot 10 år som virksomhed. I den periode har de blandt andet opnået en børsnotering, de har flere end 2.500 lastbiler på vejene i Europa og de ramte sidste år en omsætning på 5,3 milliarder kroner og et driftsresultat på mere end 260 millioner kroner.

I halvdelen af deres levetid har de været partner i Brøndby IF, og for godt tre år siden kom de på ryggen af spillertrøjen. Det var der dog en god grund til, fortæller Michael Larsen, der er Group CEO i NTG.

- Vi er en virksomhed, der er præget af en konkurrencementalitet i den forstand, at vi hele tiden tænker på det næste mål, og hvordan vi opnår det. Derfor har vi også en del tidligere elitesportsudøvere ansat – de har nemlig det drive, som skal til for at opnå succes i transportbranchen og i NTG.

- Så vi passer rigtig godt sammen med Brøndby IF i forhold til vores respektive ønsker om succes og en stærk, intern holdånd. Og så hjælper det selvfølgelig at have sit navn på trøjerne af landets mest eksponerede hold, når man gerne vil øge kendskabet til og opmærksomhed omkring vores forretning for både kunder, leverandører, medarbejdere og investorer, fortæller Michael Larsen.

Et rigtig godt samarbejde
Et godt partnerskab går selvfølgelig begge veje, og derfor tog Ole Palmå, der er administrerende direktør i Brøndby IF, på besøg hos NTG tidligere på måneden for at ønske tillykke med firmaets 10-års jubilæum. Med sig havde han et speciallavet billede til NTG, der markerede deres jubilæum og partnerskab med klubben.

- NTG er en virksomhed, som vi har et rigtig godt samarbejde med, og vi er altid glade for at se vores partnere opnå stor succes. Det må man sige, at NTG har fået. Men de er også en lidt atypisk virksomhed for et firma af deres størrelse. De er nemlig meget jordnære og har ligesom os i Brøndby IF et ungt team, der arbejder dedikeret for at opnå vores respektive målsætninger.

- Og så er NTG meget involveret i vores forskellige business-netværk og med mange andre partnere i Brøndby IF, som de ifølge Michael Larsen har haft stor glæde af på tværs af organisationen. På den led er de blevet en vigtig og afholdt partner i både klubben og i netværket. NTG tog også ansvaret for, at vi i sommer fik transporteret Aldrig Alene-trøjerne hurtigst muligt hjem til vores fantastiske fans, fortæller Ole Palmå.

Et godt forhandlingsforløb
Det skulle dog vise sig, at Ole Palmå ikke bare kom for at give NTG en jubilæumsgave, han fik nemlig også noget med retur.

- Vi er meget tilfredse med samarbejdet med Brøndby IF, og det som klubben og dens fans står for. Derfor har vi igennem noget tid haft drøftelser med Ole Palmå og hans team om fortsat at have NTG på spillertrøjerne. Det har været et godt forhandlingsforløb, og derfor fik Ole en forlængelse på de kommende to år med sig hjem, fortæller Michael Larsen fra NTG.

Og det blev faktisk til lidt mere end en forlængelse, afslører Ole Palmå.

- Vi glæder os selvfølgelig over at have forlænget aftalen med NTG for to år, men vi kan også glæde os over, at aftalen faktisk er udvidet, så den også kommer til at gælde for kvindeholdet. De vil fra den kommende sæson også spille med NTG på ryggen af trøjerne.

- Det er med til at udbygge fællesskabet i klubben – et fællesskab som NTG er blevet en stærk del af.

Endnu engang tillykke til NTG med deres 10-års jubilæum og vi glæder os til det fortsatte samarbejde.