16. APRIL 2021 kl. 11:15
Booztlet.com som hovedpartner frem til 2023

Siden årsskiftet har Booztlet.com været at finde på brystet af Brøndby IF’s trøjer. Aftalen løb oprindeligt et halvt år, men allerede nu har Booztlet.com og Brøndby IF underskrevet en 2-årig hovedpartneraftale, så Booztlet.com nu vil være på brystet af trøjen frem til sommeren 2023.

Booztlet.com’s kommercielle direktør, Peter G. Jørgensen, glæder sig over aftalen, og hæfter sig ved det store engagement, Brøndby-fans har vist i aktiveringerne af hovedpartnerskabet. 

- Først og fremmest er vi utrolig glade for at fortsætte som hovedpartner frem til sommeren 2023. Vi er blevet taget rigtig godt imod som hovedpartner af Brøndby IF og af klubbens fans, og vi er imponeret over det store engagement, Brøndby-fans har vist i vores mange forskellige aktiveringer af partnerskabet i dette forår. I en meget konkurrencedrevet branche sigter vi som organisation efter at skabe Nordens bedste og største designer-outlet, og det er præcis den slags engagement, som Brøndby-fans har vist i vores fankampagner, der gør en stor forskel for os. 

- Vores brand kommer til ”live” på brystet af trøjen på en helt anden måde end megen anden markedsføring, vi benytter os af, når billeder af spillerne og fans, som bærer trøjen, deles på forskellige sociale medier. Det er stærk branding af Booztlet.com, der gør, at vi allerede på blot tre måneder som hovedpartner har oplevet, at vi kommer meget bredt ud og er blevet en endnu større del af fællesskabet.

I Brøndby IF er administrerende direktør Ole Palmå ligeledes tilfreds med indgåelsen af den 2-årige hovedpartneraftale.

- Vi indgik et hovedpartnerskab med Booztlet.com tilbage i januar, og vi har her i foråret haft et rigtig godt tæt samarbejde med Booztlet.com, og der i den grad err lykkedes at få knyttet bånd mellem Booztlet.com og Brøndby-fans på vores platforme. At vi i dag skriver under på en 2-årig hovedpartneraftale, er en anerkendelse af styrken i Brøndby IF som brand og fællesskab og ikke mindst et utvetydigt signal om et partnerskab, hvor begge parter går ind i det for at skabe mest mulig gensidig værdi.

- Mange tusinder Brøndby-fans har således allerede fået mærkbar værdi af partnerskabet gennem store rabatter, mens Booztlet.com har fået mange nye kunder i butikken og skabt mere salg. Tilsammen er dette med til at give en masse værdi for os som klub, og vi ser i den grad frem til at bygge videre på det tætte partnerskab i de kommende sæsoner. 

Med den nye aftale vil Booztlet.com være på brystet af Brøndby-trøjerne frem til sommeren 2023 for såvel herre- og kvindeholdet samt Brøndby Masterclass og alle hold i foreningen.

FAKTA OM BOOZTLET.COM
- Nordisk Designer Outlet – åbnet i 2015
- Stærke nordiske mærker – altid op til 70% rabat
- Unik position i Norden, med Danmark som det største marked
- Omsatte for SEK 560M i 2020
- 127% vækst i 2020

Foto: Getty Images