5. MARTS 2021 kl. 10:10
Stavnskær Elektrik nyt navn på nordtribunen

Til søndagens Derby på Brøndby Stadion vil et nyt navn møde spillere og trænere på, når de kigger mod nord.

J. Jensen-tribunen er nemlig blevet til Stavnskær-tribunen.

Det er en opgradering af det eksisterende partnerskab, der blev etableret for år tilbage mellem Brøndby IF og Stavnskær Elektrik.

- Det er altid glædeligt, når en partner er tilfredse med samarbejdet med os, og de derfor vælger at øge deres engagement i klubben. Stavnskær har været i klubben siden 2015, og gennem årene har de stødt øget deres partnerskab.

- Nu tager de så endnu et skridt og bliver partner på vores nordlige tribune. Vi er glade for samarbejdet med Stavnskær, og vi glæder til at se deres navn få en fremtrædende plads på Brøndby Stadion, siger Ole Palmå, der er administrerende direktør i Brøndby IF.

Søren Stavnskær, der er indehaver af Stavnskær Elektrik, brænder for Brøndby IF og klubbens stærke fællesskab. 

- Vores slogan, ’Vi skaber forbindelser,’ pryder jo blandt andet tribunen. Det stemmer overens med Brøndby IF’s fællesskab, hvor man jo netop skaber forbindelser og netværk gennem klubben, ligesom vi gør i vores virksomhed.

- Et af vores ønsker med tribune-sponsoratet er ikke kun bedre eksponering, men også at kunne tilbyde vores medarbejdere og kunder at få den gode oplevelse, det er at gå til fodbold på Brøndby Stadion, siger Søren Stavnskær.