31. MARTS 2021 kl. 13:00
Jesper Sørensen forlænger: En fantastisk klub at være i

Efter forlængelsen med cheftræner Niels Frederiksen tidligere på året har assistenttræner Jesper Sørensen også været en tur forbi Carsten V. Jensens kontor for at sætte sin underskift på en forlængelse af sin aftale med Brøndby IF frem til sommeren 2022.

Lysten til at forlænge var til stede, men livet består af mere end arbejde, og derfor krævede det en overvejelse og en snak med familien, før der kom en underskrift i hus. Det fortæller Jesper Sørensen her:

- Der er jo nogle forskellige overvejelser i forbindelse med jobbet, dels det faktum at jeg bor i Aarhus. Det gør, at der er nogle ofre på familiekontoen, som vi skulle diskutere igennem og blive enige om, hvordan vi får løst bedst muligt.

- Den anden store overvejelse har været glæden ved jobbet her, og den er stor. Det har været en fantastisk tid i klubben. Brøndby IF er jo en stor motor i dansk fodbold, som det er et privilegie at få lov til at arbejde i og med. Og så selvfølgelig de gode kolleger som jeg er rigtig glad for og trives godt med i hverdagen. Vi har en god gruppe af spillere, der kommer og giver alt. Så får man også lyst til at give så meget som muligt tilbage til dem. Det er de overvejelser, der har været, og jeg har holdt det op mod, hvordan vi kan få det til at fungere familiemæssigt derhjemme. Det er også grunden til, at vi tager det ét år ad gangen, fortæller Jesper Sørensen.

Da han kom til Vestegnen for små to år siden, var det til en klub, han vidste var noget særligt uden dog at mærke det på egen krop. Det har ændret sig – og ham.

- Det er klart, at efter jeg har lært klubben at kende, så er det en fantastisk klub at være i. Dem jeg arbejder sammen med i dagligdagen, er folk, der har et kæmpe hjerte for klubben, og man kan mærke den støtte, vi får udefra også, selv om de ikke må komme på stadion. Det må de så forhåbentlig snart igen. Det er motiverende at arbejde sådan et sted og gør, at man har lyst til at give sit bedste hver dag.

For fodbolddirektør Carsten V. Jensen er der også glæde over, at Jesper Sørensen har valgt at forlænge sin aftale med Brøndby IF.

- Med Niels Frederiksen og Martin Retov på kontrakt til sommeren 2023 er vi glade for at forlænge med Jesper, så vi kan kigge ind i næste sæson med samme team. Kontinuitet er begyndelsen til meget godt i fodbold, og den er vi nu sikret.

- Som trænerteam er de først og fremmest lykkedes med at implementere klubbens strategiske tanker og skabe et fantastisk fællesskab i dagligdagen og bl.a. den vej igennem sikret stor fremgang med holdet. Samtidigt har spillerne haft stor individuel udvikling gennem sæsonen, og det gælder ikke alene de unge, der på fornem vis er slået igennem og har været en del af den spillertrup, der har vundet 3F Superligaens grundspil.

Foto: Getty Images