31. MARTS 2021 kl. 11:40
Masterclass-oversigt: Tre hold tilbage på banen igen

Efter COVID-19-restriktionerne havde lukket ligaerne ned for holdene i Brøndby Masterclass, rullede bolden igen i weekenden. Det blev til to sejre og en enkelt uafgjort.

U19 og U17 startede begge med en sejr, mens U15 fik et uafgjort resultat med fra Odense, hvor man mødte OB.

Både spillere og trænerne har glædet sig til at komme igang med at spille betydningsfylde kampe igen. Der var naturligvis stor glæde over resultaterne, men en endnu større glæde over at man igen kan spille turneringskampe.

Nedenfor kan du få et overblik over weekendens resultater.

U19 med en sejr
Christian Sørensen og U19-holdet stillede op i en 4-4-2 med en diamant på midten af banen til kampen mod Randers FC.

Der var fravær af et par spillere, der normalt ville have huseret på U19, men som sad over af forskellige årsager, blandt andet var Marinus Larsen, Jagvir Singh Sidhu og Mathias Kvistgaarden ikke med.

Det var da også en glad cheftræner, der var tilfreds med resultatet, men er klar over at der er et efterslæb efter en lang periode med uvished, om hvornår man har kunne spille betydningsfulde kampe igen.

- Vi er naturligvis glade for en fin sejr, og i særdeleshed i lyset af en præstation, hvor vi på mange parametre viste godt niveau.

- De første to tredjedele af kampen er vi i god kontrol og formår med både erobringer i presset og fine kombinationer at lave chancer på Randers, som kunne have afgjort kampen der.

- Vi er i en god periode, hvor vi præstationsmæssigt har haft fremgang i løbet af størstedelen af kampene i opstarten, hvilket også bliver vores fokus frem imod kampen på fredag - for den vej igennem at kunne hente endnu en sejr.

Brøndby IF - Randers FC 2-1 (1-0)
1-0 Solomon Opoku
2-0 Christian Friedrich
2-1

Startopstilling:

Valdemar Kwasniak – Christian Friedrich

Bertram Kvist

Solomon Opoku – Waldemar Kattrup

Oliver Jeppe

Magnus Ravn – Cornelius Allen – Mads Westergren – Hjalte Andersen

Jonathan Ægidius

Bænken:
Lucas Ziegler
Andreas Pyndt
Louis Christoffersen
Matin Saleh
Filip Andersen

U17 tog en flot skalp ude mod FC Nordsjælland
En livlig og målrig kamp mod FC Nordsjælland gav cheftræner Sune Jensen en god fornemmelse af, hvor holdet står til de kommende kampe i et lidt hektisk program.

Det er altid nogle livlige kampe mod FC Nordsjælland, og de er en modstander, som giver U17-holdet gode muligheder for at prøve mange af de ting, de øver på træningsbanen.

Det var da også en yderst tilfreds cheftræner, der efter kampen kunne sætte lidt ord på, hvad han så fra sit hold.

- Det er jo virkelig lækkert at være tilbage og spille betydningsfylde kampe igen, det har vi virkelig savnet. Vi er virkelig glade for at få lov til at møde FC Nordsjælland i første kamp, fordi de er en god modstander, og det bliver nogle rigtig fede kampe mod dem. De kommer med et højt pres og et højt tempo ligesom os.

- Vi var virkelig skarpe i dag og lykkes med rigtig mange af de ting, vi har arbejdet på, så jeg er meget tilfreds med resultatet og måde vi spillede kampen.

- Jeg er især glad for intensiteten, vi viser i dag. Den skal vi tage med til næste kamp og forsøge at arbede videre med. Vi kommer til at møde nogle andre typer af hold i de kommende kampe, og her bliver det vigtigt at vi kan finde den rette intensitet. 

FC Nordsjælland - Brøndby IF 1-3 (0-2)
0-1 August Harritsø
0-2 Oscar Sejrup
1-2
1-3 Oscar Schwartau

Startopstilling:

Oscar Sejrup – August Harritsø

Oscar Schwartau – Mads Beyer Pasternak - Kasper Lind Wessel Larsen – Benjamin Luka Kold 

Malek Bakhit – Lukas Larsen – Mikkel Durlev - Matteo Grosso

Christian Rust

Bænken:
Malthe L. Schou
Max Juhl
Ludwig Vraa-Jensen
Carl-Emil Pedersen
Kean Tran

U15 fik uafgjort i topkampen mod OB
Der var dømt topkamp, da U15-holdet tog en tur til rækkens nummer tre for at forsvare deres førsteplads.

Kenneth Høier og U15-holdet skulle forsøge at fortsætte de gode takter fra inden sæsonen blev sat på COVID-19-pause. De fik en god start med et point på en svær udebane mod OB.

Kenneth Høier var da også godt tilfreds med kampens resultat og har fået en ide om, hvor holdet står efter en længere periode uden betydningsfulde kampe.

- Det var så godt at være igang igen, det kunne man også mærke på drengene. De havde glædet sig og så med en rigtig topkamp at lægge ud med. Kampen bar også præg af at spillerne på begge sider ikke har været særlig meget i kamp siden november, og det blev derfor en kamp, der mest foregik imellem felterne og med skiftende momentum undervejs.

- Taget over en bred kam var OB det bedste hold i starten af kampen, mens vi var det bedste hold efter pausen, så derfor er der vidst heller ikke nogen, der brokker sig over resultatet. Det var i bund og grund en tæt kamp, der kunne være gået begge veje.

Odense Boldklub - Brøndby IF 1-1 (0-1)
0-1 Jonathan Nanaosei Agyekum
1-1

Startopstilling:

Jonathan Nanosei Agyekum - Saman Jalaei - Anton Lajos Pörösei Haaning

Viktor Løvgren Sørensen - Mathias Jensen - Adam Claridge Jensen

Magnus Søndergaard - Nikolaj Holmegaard Larsen - Oliver Sejer Lauritsen - Waldemar Bjergfelt

Noah Emil Sømmergaard

Bænken:
William Holm Schaffalitsky de Muckadel
Anis Dauti
Rasmus Sommerlund Eriksen
Gustav Johansen