20. DECEMBER 2020 kl. 22:20
Lindstrøm: Glad for god pointhøst i efteråret

Det blev til en 2-1-sejr over AC Horsens her til aften, og dermed kan spillerne gå på juleferie med en sejr og foreløbig førsteplads i 3F Superligaen. 'Jobbe' er generelt tilfreds med holdets præstation i efteråret, hvor det er blevet til hele 27 point.

- Hvis vi var blevet spurgt, om vi ville have 27 point inden juleferien, så havde vi taget den. Jeg synes, vi spiller god fodbold, selvom det i dag ikke er den kønneste kamp, men vi tager de tre point, lyder det fra Jesper Lindstrøm.

- Vi får et straffespark og kunne også have lavet en til, men vi scorer på vores chancer, mens Maxsø og forsvaret vinder samtlige dueller og clearer de bolde, der skal  væk.

Du kan se resten af dobbeltinterviewet med 'Jobbe' og Frendrup på Brøndby Indefra.

Foto: Getty Images