1. DECEMBER 2020 kl. 14:25
Morten Corlin stopper i Brøndby Masterclass

Efter syv år i Brøndby Masterclass takker Morten Corlin af i de blågule farver. Nye udfordringer venter efter årsskiftet, og det bliver som U17-træner i B93.

Skiftet er helt udramatisk og et resultatet af, at Corlin savner jobbet som holdtræner. Det fortæller leder af Brøndby Masterclass, Christian Larsen.

- Morten tog i sommer skridtet ind i rollen som ungdomsudviklings-træner efter mange år som cheftræner for U14 i Brøndby Masterclass. I det lille halve år, der er gået, har Morten erfaret, at han savner at have et hold og gerne en lidt ældre årgang. Den mulighed er der ikke p.t. i Brøndby Masterclass, men det var der i B93.

- Derfor har vi efter aftale med Morten lavet en gensidig aftale, der betyder, at han bliver hos os til årsskiftet, så vi også har mulighed for at kigge efter en ny mand til den rolle, han efterlader. Vi har været rigtig glade for at have Morten med på holdet, og derfor er det muligt, at det ikke er et ’farvel,’ men mere et ’på gensyn,’ siger Christian Larsen.

Morten Corlin glæder sig til de nye udfordringer, men han er også vemodig ved den forestående afsked med Brøndby Masterclass og Brøndby IF.

- At være en del af Brøndby IF og Masterclass har været en fornøjelse, og første del af min trænerdrøm var at blive træner på fuld tid. Det blev jeg her. Som type er jeg en, der altid vil dygtiggøre mig, og jeg har rykket mig virkelig meget i min tid her i Brøndby Masterclass.

- Jeg har primært haft med U13- og U14-årgangene at gøre, og nu synes jeg, at jeg er moden til at tage næste skridt og arbejde med nogle ældre spillere, der kan udfordre mig lidt mere på træningsbanen. Den mulighed præsenterede sig i B93, og den har jeg valgt at gribe. Men som Christian Larsen også siger, så er det jo ikke umuligt, at mine og Brøndby IF’s veje krydser hinanden igen i fremtiden, slutter Morten Corlin.