30. NOVEMBER 2020 kl. 21:30
Rosted: Glad for at bidrage med mål

Sigurd Rosted fik endnu engang scoret på hovedstød, da Lyngby her til aften blev besejret med 4-1 på Brøndby Stadion. Det betyder meget for forsvarsspilleren, at han kan bidrage med mål, selvom han gerne så, at der i sin egen ende af banen ikke blev lavet mål her til aften.

- Jeg er meget enig i, at det ville have lydt meget bedre med 4-0 og ikke 4-1, for der har været for mange kampe, hvor vi har lukket dumme mål ind mod slutningen af opgøret. Forhåbentlig slutter det snart, lyder det fra Sigurd Rosted, der har vist sig at være farlig på hovedet denne sæson.

- Det betyder meget for mig, at jeg kan bidrage med at score. Jeg føler, jeg er kommet godt i gang med denne sæson, og forhåbentlig fortsætter det.

Du kan se resten af interviewet på Brøndby Indefra.

Foto: Getty Images