30. NOVEMBER 2020 kl. 21:40
Niels Frederiksen: Tilfreds med udtrykket efter pausen

Det var to vidt forskellige halvlege på et råkoldt Brøndby Stadion her til aften. Det startede ellers fint ud med et hurtigt føringsmål af 'Jobbe', men målet gjorde, at Brøndby-spillerne stillede sig længere tilbage på banen. Anden halvleg var helt anderledes, og det er cheftræneren tilfreds med.

- Det er positivt, at vi kommer ud til anden halvleg med en anden intensitet, for vores presspil og spil med bolden foregik i et for lavt tempo i første halvleg. Så vi er tilfredse med, at vi kom ud til anden halvleg med et andet udtryk, fortæller Niels Frederiksen, der også er tilfreds med antallet af mål i aftenens opgør.  

- Vi er selvfølgelig meget tilfredse med at score fire mål, for vi var jo ikke i nærheden af at tabe den her kamp. Vi fører 4-0 indtil overtiden, men jeg er utilfreds over, at vi for femte gang ud af ti lukker et mål ind i slutminutterne, fordi vi tænker, at vi har vundet, slutter cheftræneren.

Du kan se resten af interviewet på Brøndby Indefra.

Foto: Getty Images