18. DECEMBER 2020 kl. 13:28
Rosted: Ser mere frem til Horsens end ferie

Det er blevet fredag eftermiddag, og selv om vi spillede i aftes med et kedeligt resultat til følge, så er der allerede kamp igen på søndag, hvor AC Horsens venter på CASA Arena i Horsens.

Efter pokalskuffelsen er det vigtigt for Sigurd Rosted, at den kamp kommer så hurtigt – også selv om det lyder som en kliché.

- Der er masser af virkelighed i den kliche. Når man har en kamp, som vi havde i går, hvor vi kommer til rigtig mange chancer, og de scorer på de få chancer, de har, så vil man bare gerne spille igen så hurtigt som muligt og vise, at vi kan udnytte de chancer, lyder det fra nordmanden, der ved, hvad kampen mod AC Horsens skal bruges til.

- Først og fremmest skal vi rejse os oven på pokalskuffelsen, så det er igen fint, at den kamp kommer så hurtigt efter. Vi spillede en rigtig god kamp i ligaen mod SønderjyskE i søndags, og den skal vi både følge op på og bygge videre på.

Nu har vi kun 3F Superligaen at koncentrere os om, og tager vi tre point på søndag, så der det rigtig fint ud. Vi har haft et møde her til morgen, hvor vi har fået besked på at lægge pokalturneringen bag os. Det skal vi have gjort i løbet af dagen, og så er alle fokuseret 100% på kampen mod AC Horsens.

Kampen på søndag er den sidste i et trængt efterår, hvor der både har været spillet resterne af sæsonen 2019/20 og første halvår af den igangværende sæson. Det betyder også, at efter søndag kan spillerne gå på ferie, indtil de møder ind igen 5. januar.

- Selvfølgelig glæder vi os til lidt ferie, men vi ser endnu mere frem til at spille kamp på søndag. Vi er fodboldspillere og vi vil helst spille fodbold. Det har været et tæt program, men fokus er kun at slutte efteråret så godt og gå på ferie med et godt resultat.

Der er kickoff i Horsens på søndag kl. 20:00, og du kan se kampen live på 3+ eller følge med i tekstform på twitter.com/brondbylive.

Foto: Getty Images