30. NOVEMBER 2020 kl. 21:50
Lindstrøm om mål: Var nærmest en umulig vinkel

Jesper Lindstrøm lavede to kasser i aftenens 4-1-sejr over Lyngby BK, hvor særligt det sidste mål overraskede flere af tilskuerne på Brøndby Stadion, da det i øjeblikket var svært at vurdere, om den var inde eller gik i sidenettet. 'Jobbe' var selv i tvivl i et splitsekund, men er glad for målene. 

- Jeg har lært, at enten sparker man langt og fladt eller højt og kort, og i dag var det det sidste. Jeg har også en i første halvleg, som bliver pillet. Det var en umulig vinkel, og Vigen fortalte også, at han troede, den gik i sidenettet, så han jublede ikke rigtig i starten. Men den gik i kassen, og det var rart fortæller 'Jobbe', der roser sidsteskansen i målet, som pillede nogle vigtige redninger i aftenens opgør. 

- Det er virkelig vigtigt, at vi har Schwäbe i målet. Vi har også en situation i første halvleg, hvor Radosevic ikke timer den ordentligt, så det er godt nok vigtigt, at vi har ham, og det hjælper også holdet, at han redder sådanne bolde. 

Du kan se resten af interviewet på Brøndby Indefra.

Foto: Getty Images