24. NOVEMBER 2020 kl. 11:25
Masterclass-overblik: U15 vandt tiende sejr i streg

Der blev ikke spillet mange kampe for Brøndby Masterclass’ vedkommende denne weekend, da kun U15 og U14 var i aktion. U19 og U17 skulle have spillet mod Silkeborg IF’s ditto, men kampene blev udsat.

Et hold, der til gengæld var i aktion, var U15, og de fortsatte deres imponerende sejrsstime, der nu tæller hele ti sejre i træk, mens der stadig resterer to kampe, inden de går på vinterpause. U14 tabte til KB, men har muligheden for at slutte sæsonen godt af senere i dag mod Lyngby BK.

Vanvittig sejrsstime fortsætter for U15
Kenneth Høiers drenge tog den tiende sejr i træk i U15-ligaen, da de hjemme besejrede Silkeborg IF i et særdeles målrigt opgør, der endte med 6-3. U15 var allerede foran med 3-0 efter 20 minutters spil, men Silkeborg kom tilbage i opgøret med tre scoringer af samme Silkeborg-spiller på blot fem minutter, og så stod den 3-3.

Oscar Schwartau fik bragt U15 i front igen kort efter, og efter pausen fik U15 scoret yderligere to kasser til kampens resultat på 6-3. Cheftræneren er glad for sejren, og at spillerne holder sig på tæerne hele tiden.

- Vi var utrolig godt forberedte på Silkeborg, og at deres styrker lå i det offensive og deres hurtige pasningsspil. Selvom vi kom foran 3-0, så stod vi ikke med en følelse af, at vi bare ville blæse igennem - men vi stod heller ikke med følelsen af, at den pludselig ville stå 3-3. Vi hang efter i ti minutters tid, og så straffede de os med tre flotte kasser, inden vi så fik scoret tre mål mere, fortæller Høier, der tager brugbar erfaring fra kampen med videre.

- Det var lærerigt for os at opleve, at vi ikke skal flytte foden særlig meget fra speederen, for så kan modstanderen gøre ondt på os. Den følelse har vi ikke haft hele sæsonen, men det har vi prøvet nu, og det glæder jeg mig til at arbejde videre med.

Brøndby IF – Silkeborg IF 6-3 (4-3)
1-0 Kean Tran
2-0 Mahdi Babaiasl
3-0 Mahdi Babaiasl
3-1
3-2
3-3
4-3 Oscar Schwartau
5-3 Lukas Larsen
6-3 Oscar Schwartau

Startopstillingen

Mahdi Babaiasl – Oscar Schwartau – Anton Haaning

Adam Claridge – Kean Tran

Mathias Jensen

Magnus Søndergaard – Erem Özkul – Nikolaj Larsen – August Harritsø

Lucas Mangaard

Bænken
Waldemar Bjergfelt, Lukas Larsen, Anis Dauti, Noah Sømmergaard (RM)

Nederlag til U14 mod KB
U14 skulle igen op imod KB, som de havde mødt i deres seneste kamp to uger forinden. Det endte med et nederlag mod københavnerne, hvor de var skarpere i de afgørende situationer. Azad Corlu var nogenlunde tilfreds med det overordnede kampbillede, men hæfter sig ved, at skarpheden blev afgørende.

- Kampbilledet i forhold til den forrige kamp mod KB var nogenlunde det samme. Første halvleg var nogenlunde lige, selvom KB havde bolden mere, hvilke passede os fint. Men vi prøvede at presse højt og fremtvinge nogle høje erobringer og køre omstillinger. KB var tilfredse med kampbilledet, og det var vi egentlig også, men de var bare meget skarpere end os, når tempoet blev skruet op, fortæller Corlu.

Nu resterer der en enkelt kamp i U14-ligaen, hvor de senere i dag møder Lyngby BK, og cheftræneren håber på at slutte sæsonen godt af.

- Det vigtigste er, at præstationen er god. Vi skal blive bedre til at træffe de rigtige beslutninger, når tempoet bliver skruet op, for det har vi ikke været hidtil. Jeg forventer også, at det her halve år har gjort dem mere modne, og at det har gjort dem stærkere til det kommende halve år, for der er masser af udviklingspotentiale.

KB - Brøndby IF (4-2) 2-1
1-0
1-1 Anton Peters
2-1
2-2 Marcus Pedersen
3-2
4-2

Startopstillingen

Oscar Bugge – Viggo Poulsen – Adam Choukri

Marcus Pedersen – Dogukan Deniz

Anton Peters

Aksel Thruelsen – Sebastian Rosenwanger – Julius Lockhart – Daniel Ekyamba

William Sonne-Schmidt

Bænken
Danial Riaz, Joseph Ssendyowa, Ibrahim Figuigui