22. NOVEMBER 2020 kl. 20:40
Bruus: Dejligt med sejr og clean-sheet

Det endte med en sejr på 2-0 over Vejle i 3F Superligaen på en kold efterårsaften i det jyske. Andreas Bruus er glad for, at man endelig fik en sejr mod et jysk hold, og at spillerne var i stand til at holde nullet.

- Det var en virkelig dejlig sejr. Nu har vi tabt de sidste to gange, vi har været i Jylland, så det var rart for os at få en sejr  herovre. Det er også en god start, i forhold til de næste fem kampe vi har, for de afgør, om vi kommer i toppen eller lidt længere nede, foræller Bruus og sætter ord på sæsonens første clean-sheet.

- Det er både rart for holdet, men også for Schwäbe nede i målet. Vi var dygtige til at holde nullet i mesterskabsspillet i sidste sæson, så det er dejligt, at vi igen beviser, at vi kan holde nullet nede bagi.

Du kan se resten af interviewet på Brøndby Indefra.

Foto: Getty Images