16. DECEMBER 2020 kl. 11:57
Bruus inden Fremad Amager: Anderledes at spille på kunst

I morgen venter Fremad Amager fra den næstbedste række i 1/8-finalen i Sydbank Pokalen. Det kan lyde som en overkommelig opgave, men så gør man ifølge Andreas Bruus regning uden vært. Han ser nemlig et til tider rigtig godt spillende Fremad Amager-hold, og det beviste amagerkanerne sidste år, da de ekspederede FC Midtjylland ud af turneringen.

- Nu har jeg spillet ude mod Fremad Amager et par gange, da jeg var udlejet til FC Roskilde, og det er et svært sted at spille. De spiller på kunst, og det er noget anderledes for os i forhold til, hvad vi er vant til, men vi har også vist, at vi kan spille hurtig fodbold, når det kører for os. Så det bør ikke være et problem, at banen er lidt hurtigere og er et fint underlag.

- Det bliver en svær kamp. De kan godt spille fodbold, og det har de også vist i 1. division til tider. Men vi skal kunne klare det, hvis vi spiller op til vores bedste, lyder vurderingen fra den hurtige wingback.

Med hos Fremad Amager er Kasper Fisker, der nåede at efterlade et stort aftryk hos både Brøndby-fans og holdkammerater, så det er et gensyn, som Andreas Bruus ser frem til på Sundby Idrætspark.

- Det er altid sjovt at møde gamle holdkammerater, og dem man har spillet sammen med. Han har jo været en stor personlighed i klubben og i omklædningsrummet, så selvfølgelig bliver det specielt. Det gør det for os, men nok mest for ham. Jeg glæder mig, og det bliver forhåbentlig et godt gensyn, siger Bruus og understreger, hvor vigtig et avancement til kvartfinalerne til foråret er.

- Det er utrolig vigtigt at gå videre i pokalturneringen. Det er en direkte vej til europa, hvis man går hele vejen i Sydbank Pokalen, så kampen i morgen er ikke en, vi på nogen måde kommer til at tage let på.

Du kan se kampen live på 3+ med kickoff kl. 18:30, men vi dækker den også live på twitter.com/brondbylive.

Foto: Getty Images