24. APRIL 2021 kl. 10:10
Andreas Bruus: Vi glæder os ekstremt meget til at se fansene

I morgen sker det endelig!

Brøndby-fans er tilbage på Brøndby Stadion, og spørger man Andreas Bruus, om det er noget, der er blevet talt om i truppen, så er svaret klart:

- Selvfølgelig er det det. Vi har alle sammen glædet os i rigtig lang tid efterhånden til, at fansene skulle komme tilbage. Så jo, der bliver talt rigtig meget om det. At der kommer noget stemning og noget larm fra alle sider bliver rart at opleve igen. Det er det, man har ventet på i snart et år eller i hvert fald lige siden første kamp i sæsonen. Så ja, det er helt sikkert det, der bliver talt meget om, siger højrebacken, der sætter lidt flere ord på det, truppen glæder sig til:

- Det er jo en wow-oplevelse, man glæder sig ekstremt meget til, og man går jo og taler om, at det bliver for vildt. Lige meget hvor lidt jeg har lyst til at indrømme det, så har man jo vænnet sig til, at der ikke var nogen på tilskuerpladserne. Der har været lidt stille, man kan jo høre alt, når der bliver sagt noget inde på banen. Så det er da helt sikkert, at det bliver en meget anden oplevelse end tidligere i den her sæson, hvor vi måtte have fans, fordi man nu har vænnet sig til. at de ikke er der.

Bruus ved godt, hvad truppen vil ud at levere for fansene.

- Vi skal ud og score nogle mål, få sat ild til kampen fra starten, så der kan komme lidt stemning fra tilskuerne og vise dem, at vi er klar til det her Mesterskabsspil. Vi har haft to svære kampe og en uafgjort, inden vi for alvor kom rigtig i gang igen med en sejr i onsdags.

Omvendt er vores nummer 17 ikke i tvivl om, hvad de får igen fra tribunerne.

- Det, de altid giver. Der bliver altid talt om, at det er den 12. mand, og det er lige præcis det, de giver os. Lige meget hvem der møder op på stadion imod os, vil fansene være en ekstra mand for os med den opbakning, de giver os, de skubber os altid i den rigtige retning.

Som på alle andre stadions vil der kun være adgang for hjemmeholdets fans og ikke fans af det gæstende hold. Det vil være gældende for resten af indeværende sæson.

Har du fået billet til kampen mod Randers FC i morgen på Brøndby Stadion, skal du huske nedenstående information.

Foto: Getty Images