5. APRIL 2021 kl. 12:10
Maxsø inden Mesterskabsspillet: Vi skal nyde det

- Vi har bragt os selv i en rigtig god situation. Sidste sæson var der ikke det store at spille for, men nu er vi med, hvor det er sjovt. Det skal vi nyde og give den fuld gas. Det er her, vi skal være som Brøndby IF, og det har vi ikke været de sidste par år.

Talen er klar fra Andreas Maxsø. Men selv om det nu gælder Mesterskabsspillet, så skal tingene ikke gribes anderledes an. Det er ikke sådan, at han som anfører har kaldt tropperne sammen og holdt en længere enetale – det handler mere om at gøre, som man plejer.

- Sammen med trænerstaben har vi holdt nogle møder, og der har vi også talt om, at vi skal gå ud og nyde at være, hvor vi er nu. Men der er også enighed om, at vi skal gøre, som vi har gjort hele sæsonen; nemlig at tage en kamp ad gangen. Det kommer ikke til at ændre sig, fordi det er et Mesterskabsspil, understreger han.

Tidligere på ugen havde spillerne et par fridage i forbindelse med landsholdspausen. Det har været en tid til at få koblet lidt af, inden det i de kommende måneder kommer til at gå stærkt med ti hårde kampe på mindre end to måneder.

- Det er altid dejligt med et lille break. Men man skal bruge det klogt, og folk har holdt sig i gang. Det er sundt at komme væk fra det vante miljø og lade batterierne op. Det ser ud til, at alle har nydt godt af det, og der har været en god intensitet og nogle gode træninger, så vi virker klar.

Starten i Mesterskabsspillet går som bekendt i dag for vores vedkommende, og første opgave lyder på en udekamp mod FC Midtjylland. Selv om det er et opgør mod ligaens nummer to, betyder det ikke at kampen skal angribes anderledes end sædvanligt.

- Vi skal angribe det på samme måde, om det er FC Midtjylland, Randers FC, FC Nordsjælland eller de andre, der er med i Mesterskabsspillet. Vi går ud for at gøre vores bedste og prøve at tage de tre point i hver kamp.

- Vi har spillet rigtig godt mod dem, så nu mangler vi bare at veksle det til et eller tre point i stedet for nul. Det har været nogle gode kampe fra vores side – også sidste gang i Herning, så vi ved, hvilke ting vi skal blive ved med gøre. Vi er forberedt bedst muligt, og vi går ud og slås for de tre point.

Der er kickoff kl. 18:00, og du kan se kampen live på 3+.

Foto: Getty Images