24. MAJ 2021 kl. 21:50
Anfører Maxsø: Pæneste pokal jeg nogensinde har holdt

- Det er måske den pæneste vase, jeg nogensinde har holdt i hænderne, så det er jo dejligt.

Her til aften spillede vi os til vores første mesterskab i 16 år, og selvom det har været en tæt sæson i år, har anføreren og resten af spillerne ikke brugt meget tid på at skulle bevise noget overfor nogen. Han fortæller, at spillerne i stedet har formået at holde fokus på sig selv i et tæt Mesterskabsspil. 

- Faktisk har vi ikke brugt noget tid på at skulle bevise overfor alle andre. Vi har koncentreret os om os selv. Vi står med pokalen i dag og har været fuldstændig fantastiske som gruppe, og vi har virkelig arbejdet stinkende hårdt hver eneste dag, fortæller anføren og sætter ord på, hvordan det føles at være nyslået dansk mester i 3F Superligaen.

- Det er den vildeste følelse, det er jo det, man drømmer om, da det var indenfor rækkevidde. Der skal jeg være ærlig at sige, at det stod meget højt på min ønskeliste, at det endelig lykkedes.

Foto: Getty Images