16. NOVEMBER 2020 kl. 12:50
Brøndby Combi Camp i vinterferien

Er du mellem ni og 12 år, U9-U12 (2012 og 2009), så kan du blive en del af Brøndby IF's fodbold og eSport Camp.

I vinterferiens uge 7 og 8 slår Brøndby IF igen dørrene op for den unikke fodboldskole for børn, hvor du kan se frem til at blive udfordret og få sjove oplevelser - både ude på fodboldbanen og foran skærmen. Alle kan være med uanset niveau.

Brøndby Combi Camp består af tre dage med sjov og lærerig træning på fodboldbanen og foran skærmen. Du vil blive trænet af dygtige fodbold- og FIFA-trænere, der i ugens løb vil tage dig gennem fire træningspas med fodboldtræning og fire træningspas med FIFA-træning.

Du vil få masser af træning ude på fodboldbanen, og ind imellem også hvile benene og sætte dig til rette i eSport-området i Familie Loungen, hvor du kan teste dine holdkammerater, mens vores dygtige trænere fra Brøndby eSport vil stå for kyndig vejledning og træning.

Læs mere om Brøndby Combi Camp her, hvor du også har mulighed for at tilmelde dine børn.