10. NOVEMBER 2020 kl. 10:40
Masterclass-overblik: Målrig weekend

Alle Brøndbys Masterclass hold var i aktion i weekenden, hvor det blev til både sejre og nederlag - men dog med masser af mål. U15 vandt deres niende kamp i streg med 5-0, mens U13 ligeledes vandt over Lyngby med 6-5.  Mest bemærkelsesværdige opgør i weekenden var dog U17’s kamp mod AaB, som endte med hele 10-4 til U17-drengene. 

U19-nederlag i Aalborg
Christian Sørensens U19-mandskab kom bagud hurtigt i opgøret mod AaB, men Jagvir Singh udlignede kort efter på straffespark. AaB udbyggede derefter føringen med to mål, inden Kvistgaarden reducerede til 2-3 ti minutter før tid. Men comebacket udeblev, da aalborggenserne holdt føringen hjem.

- Vi synes jo, det var to forskellige halvlege. Vi var fint med i perioder i første halvleg og havde faktisk nogle gode muligheder, da kampen var lidt mere åben. De har også nogle gode perioder, og der er de bare bedre til at udnytte chancerne, fortæller cheftræner Christian Sørensen.

- Vi spiller under niveau i anden halvleg, i forhold til de muligheder vi har i kampen. Vi vidste, de var gode på indlæg, og det må man bare sige, at de var. Vores force er at sætte spillet med bolden, og der spillede vi med en for lav kvalitet i opgøret.

AaB – Brøndby IF 3-2 (2-1)
1-0
1-1 Jagvir Singh
2-1
3-1
3-2 Mathias Kvistgaarden

Startopstilling

Christian Friedrich – Jagvir Singh – Oliver Rytter

Louis Christoffersen – Marinus Larsen

Andreas Pyndt

Magnus Ravn – Cornelius Allen – Joseph Mwamba - Hjalte Andersen

Tobias Juul

Bænken
Martin Saleh, Laurids Brandt, Mathias Kvistgaarden, Lucas Ziegler (RM)

U17 storsejrede i vanvittigt målorgie
Der blev scoret hele 14 kasser fordelt på de 90 minutter, som U17 spillede mod AaB i weekenden. Efter at have været bagud i starten af opgøret leverede U17 et vanvittigt comeback, der gjorde, at stillingen stod 9-1 til Brøndby-drengene efter en times spil. Mod slutningen af opgøret blev der løsnet lidt op, og AaB fik scoret tre kasser.

Cheftræner Sune Jensen er tilfreds med at vinde fjerde kamp i streg, og så endda at score ti mål i én og samme kamp.

- Drengene var rigtig gode, og vi havde snakket meget om at skabe tempo og intensitet i kampen, og det udførte spillerne flot. Det var en super kamp hele vejen igennem på nær ti minutter i hver halvleg - især til sidst da vi var foran med 9-1, der lukkede vi tre mål ind, og det var lidt ærgerligt.

- Mange af de ting, vi havde arbejdet med offensivt, lykkedes mod AaB, så drengene skal have stor cadeau for at være skarpe på deres chancer derinde, for det var en rigtig god kamp, slutter Sune Jensen.

AaB – Brøndby IF 4-10 (1-4)
1-0
1-1 Kasper Larsen
1-2 Oscar Sejrup
1-3 Kasper Larsen
1-4 Solomon Opoku
1-5 Mads Beyer
1-6 Oscar Sejrup
1-7 Solomon Opoku
1-8 Solomon Opoku
1-9 Oscar Sejrup
2-9
3-9
3-10 Oscar Sejrup
4-10

Startopstilling

Oscar Sejrup – Solomon Opoku – Kasper Larsen

Bertram Kvist – Mads Beyer

Benjamin Luka Kold

Matteo Grosso – Max Juhl - Mikkel Durlev – Malek Bakhit

Malthe Schou

Bænken
Carl-Emil Pedersen, Kean Tran, Mathias Jensen, Christian Rust (RM)

Imponerende sejrsstime fortsætter for U15
Der var endnu engang ingen slinger i valsen for Kenneth Høiers drenge, da U15 allerede var foran med 4-0 efter knap 40 minutters spil i weekendens storsejr på 5-0 over AaB. Sejren cementerer drengene i toppen af U15-ligaen med hele seks point ned til nærmeste forfølger, og cheftræneren var derfor også glad over sit mandskabs niende sejr i træk.

- Vi var godt forberedte på AaB, for vi havde set et fint spillende fodboldhold. Jeg havde forudset en svær kamp, men vi blæste dem bagud fra start og kom allerede foran med 2-0 efter fire minutter. Vi kontrollerede kampen, men så gik vi lidt ned i tempo. Idealisten i mig kunne godt have ønsket, at vi bare havde trykket på med den der intensitet og power, vi kan spille med, og så have fortsat hele kampen igennem, fortæller Høier og sætter ord på sejrsstimen.

- Det er en flot stime, vi har sat sammen. Men sejrene fylder ikke så meget for os, selvom vi selvfølgelig er glade over at vinde så meget. Men det jeg er mest glad for, er udviklingen i holdet. Vi bliver bedre for hver kamp, vi spiller, men overordnet set er der store fremskridt for drengene.

AaB – Brøndby IF 0-5 (0-4)
0-1 Oscar Schwartau
0-2 Magnus Søndergaard
0-3 Patrick Allentoft
0-4 Adam Claridge
0-5 Patrick Allentoft

Startopstilling

Lukas Larsen – Oscar Schwartau - Saman Jalaei

Adam Claridge – Viktor Sørensen

Hamed Traoré

Magnus Søndergaard – Erem Özkul – Oliver Lauridsen - Waldemar Bjergfelt

Lucas Mangaard

Bænken
Mahdi Babaiasl, Patrick Allentoft, Frederik Engqvist

Knebent U14-nederlag mod KB
Azad Corlu skulle med sine U14-drenge på en svær opgave mod et af ligaens tophold, som var ærkerivalerne fra KB. Opgøret endte med en kneben sejr til københavnerne, men cheftræneren var ærgerlig over udeholdets mål til aller sidst i kampen.

- Jeg synes, det var en rigtig fed U14-kamp med en masse tempo og individuelle aktioner. Begge hold forsøgte at spille hurtigt og fremad, så på den måde var det en fed kamp. De scorede til 3-2 fem minutter før tid, og den scoring falder 30 sekunder efter, vi har scoret til 2-2. Så den gjorde lidt ondt på os, fortæller Corlu.

- Jeg mener, vi har klart flest chancer og optræk til mål. Men vi svigter på det tekniske niveau, og det er jeg ærgerlig over. Det er tredje kamp i vores turnering, at vi lukker mål ind til sidst. Men vi skal se positivt på, at vi kan spille op mod FC Nordsjælland og KB, som gennem årene har været meget stærke på denne årgang.

Brøndby IF – KB 2-3 (1-2)
0-1
0-2
1-2 Julius Lockhart
2-2 Adam Choukri
2-3

Startopstilling

Adam Choukri - Ibrahim Figuigui - Marcus Pedersen

 Casper Nielsen - Anton Peters

Julius Lockhart

Aksel Truelsen - Sebastian Rosenwanger - Daniel Ekyamba - Danial Riaz

Noah Sømmergaard

Bænken
Joseph Ssendyowa, Oscar Hansen, Konrad Hector

U13 vandt målfest mod Lyngby
De yngste spillere i Brøndby Masterclass var også i aktion i weekenden, hvor de vandt 6-5 over Lyngby BK i endnu et målrigt opgør. U13 var foran flere gange undervejs, og cheftræner Benjamin Chor fortæller da også, at det var en underholdene og angrebsivrig kamp at være en del af.

- Generelt var det en kamp, hvor vi var sindssygt gode på bolden og blev farlige hver gang, vi nærmede os deres felt. Vi blev nærmest så angrebsivrige, at vi på en måde lidt 'glemte' at forsvare, og det skal vi tage med fra kampen. Men det vidner resultatet også lidt om, når vi lukker fem mål ind og scorer seks, fortæller Chor.

- Vi spillede godt, og det var en fed kamp i U13-regi. Vi havde også to U12-spillere med i kampen, og man kunne slet ikke se, at de var en årgang under. De gav den bare gas, og der var smæk på fra start til slut med to hold, der ville frem over stepperne og gerne ville angribe.

Brøndby IF – Lyngby BK 6-5 (2-2)
0-1
1-1 Elias Broberg (U12)
1-2
2-2 Viggo Poulsen
3-2 Elias Broberg
3-3
4-3 Gustav Ruby-Andersen
5-3 Viggo Poulsen
5-4
5-5
6-5 Casper Svart

Startopstilling

Viggo Poulsen

Elias Broberg - Markus Petersen

Ceyhun Humet - Gustav Ruby-Johansen

Alexander Valentin - Harry Aso

Alexander Bejer-Andersen

Bænken
Jonas Gretlund, Casper Svart, William Helle