3. NOVEMBER 2020 kl. 15:05
Masterclass-overblik: Alle hold vandt deres kampe

De tre ældste Brøndby Masterclass-årgange vandt hver især deres kampe mod SønderjyskE’s ditto i weekenden. U14 spillede ikke mod KB, da deres opgør blev udsat, mens U13 vandt over HB Køge. 

U19 sejrede over SønderjyskE
Christian Sørensens U19-mandskab vandt deres kamp i weekenden mod SønderjyskE med 4-2 i en intens og fysisk affære. U19 kom hurtigt foran i kampen og fik med Westergrens føringsmål kontrol over den, men midt i første halvleg udlignede SønderjyskE, som lukkede dem ind i opgøret.

Efter pausen kom Brøndby ud med et godt tryk, og det resulterede i et flot mål af Jagvir Singh efter 57 minutters spil. Kvistgaarden udbyggede føringen til 3-1 på straffespark, men SønderjyskE gav ikke op og reducerede igen til 3-2 ti minutter før tid. SønderjyskE lavede et selvmål kort før slutfløjt til 4-2, og cheftræneren var derfor glad for den første sejr i en lille række kampe.

- Vi spillede en god første halv time, hvor vi fik lagt et godt tryk og holdt dem fra chancer og afslutninger. Vi fik scoret på en standard og ville egentlig gerne havde lavet et mål mere, men første gang de kom ind i vores felt, scorede de, og det skabte lidt frustration hos os i pausen. Vores spillere kom dog godt ud igen, og vi kom så på 3-1, men de scorede så til 3-2 efter, og der føler jeg, vi skruede tempoet lidt for meget ned. Vi kom så op i gear igen og fik så et mål mere.

- Vi stod med sådan en fornemmelse efter kampen, at resultatet fulgte præstationen. Mod Lyngby og AGF følte vi ikke, at vi fik de point, vi skulle have haft. Vi lavede to selvmål mod AGF, og mod Lyngby indkasserede vi to mål til sidst, der gjorde, at vi stod med en lidt ærgerlig fornemmelse. Så det er klart, at nu står vi med en glæde af, at nu er vi tilbage, slutter cheftræneren.

Brøndby IF – SønderjyskE 4-2 (1-1)
1-0 Mads Westergren
1-1
2-1 Jagvir Singh
3-1 Mathias Kvistgaarden
3-2
4-2 Selvmål

Startopstilling

Christian Friedrich – Jagvir Singh – Mathias Kvistgaarden

Louis Christoffersen – Marinus Larsen

Andreas Pyndt

Magnus Ravn – Mads Westergren – Cornelius Allen – Hjalte Andersen

Tobias Juul

Bænken
Laurids Brandt, Oliver Rytter, Matin Saleh, Joseph Mwamba, Lucas Ziegler (RM)

Komfortabel sejr til U17 
U17 slog ligeledes SønderjyskE i weekenden, det var med en 2-0-sejr. Cheftræner Sune Jensen vidste forud for opgøret, at udeholdet ville komme med en masse fysik, og derfor var planen at spille kampen på Brøndbys præmisser. Det lykkedes U17 godt med, og cheftræneren vurderer også, at der kunne være scoret flere blågule mål i opgøret.

- Vi vidste, at SønderjyskE ville komme med en masse direkte spil og fysik, så vi havde fokus på, at vi skulle tage duellerne med dem. Men vi ville selvfølgelig også gerne gøre det lidt mere til en kamp på vores præmisser, hvor vi kunne fastholde bolden og spille – og det lykkedes vi rigtig godt med i store perioder, fortæller Sune Jensen.

- Vi var klart bedre end dem, og vi burde egentlig også have scoret flere mål, for vi havde en masse situationer, hvor vi skulle have afsluttet noget før. Vi var bedre i denne kamp end sidste uge mod Lyngby, men det går den rigtige vej, og vi udvikler os.

Brøndby IF – SønderjyskE 2-0 (1-0)
1-0 Matteo Grosso
2-0 Oscar Sejrup

Startopstilling

Oscar Sejrup – Solomon Opoku – Kean Tran

Bertram Kvist – Carl-Emil Pedersen

Benjamin Luka Kold

Matteo Grosso – Ludwig Vraa-Jensen – Erem Özkul – Malek Bakhit

Christian Rust

Bænken
Mads Beyer, Kasper Larsen, August Harritsø, Malthe Schou (RM)

Ustoppelige U15 fortsætter imponerende sejrsstime
Kenneth Høiers drenge fortsatte sejrsstimen i weekenden, da de på overbevisende vis slog SønderjyskE med 3-0 på hjemmebane. Sejren betyder dermed, at de nu har vundet deres ottende kamp i streg og fortsat fører U15-ligaen med tre point ned til FC Midtjylland på andenpladsen.

Cheftræneren er glad for sejren og det gode spil, men han fremhæver, at der stadig er plads til forbedringer for drengene.

- Det var en kontrolleret kamp fra vores side, da vi lykkedes at holde SønderjyskE’s styrker nede på et minimum. Første halvleg var ikke køn, men med lidt held kunne vi godt have lavet et par stykker mere. I anden halvleg var vi i fuld kontrol, og de var ikke i nærheden af vores mål.

- Det var os, der havde bolden, og det var os, der skabte chancerne. På en god dag havde vi scoret mere end tre mål, men vi kan ikke klage over en 3-0-sejr. Vi spiller gode kampe for tiden, og vi formår at være de bedste på banen stort set hver gang. Men det er vigtigt at understrege, at jeg stadig ser store udviklingsområder i holdet, og steder på banen vi skal blive bedre, slutter Høier.

Brøndby IF – SønderjyskE 3-0 (1-0)
1-0 Frederik Engqvist
2-0 Anton Haaning
3-0 Oscar Schwartau

Startopstilling

Frederik Engqvist – Oscar Schwartau – Anton Haaning

Adam Claridge – Viktor Sørensen

Hamed Traoré

Magnus Søndergaard – Nikolaj Larsen – Oliver Sejer – Waldemar Bjergfelt

Noah Sømmergaard

Bænken
Patrick Allentoft, Mathias Jensen, Saman Jalaei, Lucas Mangaard (RM)

U13 dominerede HB Køge
Det yngste Masterclass-hold var i weekenden en tur i Køge, hvor de vandt en sikker 3-1-sejr over HB Køge. U13 var i kontrol fra første minut og kom allerede på tavlen to gange efter blot ti minutter spillet. Benjamin Chor er tilfreds med drengenes indsats og roser dem for udtrykket.

- Vi var meget parate og ret afklarede i forhold til vores udtryk, og hvordan vi skulle gribe kampen an. Det løste vi rigtig fint og var allerede foran 3-0 efter tyve minutter. Vi var rigtig gode til at spille forbi deres pres, vi fik meget plads og var gode til at udnytte de rum, som HB Køge afgav, fortæller Benjamin Chor, der med sit U13-hold vandt 4-2 i forrige opgør mod selv samme hold.

- HB Køge kom med et lidt andet udtryk denne gang og ville gerne prøve at gå lidt højere på os. Det lå fint til os, og det straffede vi. Kampen var meget ensidig, og selvom de også havde gode perioder, blev de aldrig rigtig farlige foran vores mål udover deres ene mål, slutter cheftræneren.

HB Køge – Brøndby IF 1-3 (1-0)
0-1 Ceyhun Humet
0-2 Tahir Cevher
0-3 Tahir Cevher
1-3

Startopstilling

Viggo Poulsen

Tahir Cevher - Ceyhun Humet - Casper Svart - Gustav Ruby-Johansen

Markus Petersen – Alexander Valentin

Aron Hockerby

Bænken
Harry Aso, Benjamin Rasmussen, Adam Danielsen,