27. OKTOBER 2020 kl. 13:05
Masterclass-overblik: Masser af mål i weekenden

I weekenden var der fuldt program for Brøndby Masterclass, hvor de ældste årgange alle tog imod Lyngby BK, mens U14 og U13 mødte henholdsvis Farum og HIK.

U19 missede sejren i tillægstiden
For Christian Sørensens tropper stod lørdagen på et målrigt opgør mod gæsterne fra Lyngby BK, og det lignede længe en sejr til U19, men i tillægstiden fik Lyngby udlignet til slutresultatet 3-3.

- Vi har lidt udfordringer i starten i med at løse deres måde at bygge spillet op på. Det får vi rettet godt og slutter første halvleg godt. Vi skal vel også score en inden pausen, men vi taler i pausen om, at vi skal komme lidt højere op på banen og lidt mere aggressivt. Det lykkes vi godt med og får scoret et flot frisparksmål til 1-1.

- Vi scorer umiddelbart efter til 2-1 og får derefter umiddelbart lukket kampen – troede vi – med et mål til 3-1, og vi troede mere på, at det ville blive 4-1 end 3-2, men desværre kommer de lidt ind i kampen på den mulighed, de har. Og med den scoring til 3-2 så kort før tid og tanken om, at den sejr var vigtig for os, så stopper vi desværre lidt med at spille og lukker det sidste 3-3-mål ind. Det er virkelig ærgerligt, for det er en kamp, vi skal vinde. Det er også en kamp, hvor vi i store perioder sætter gode ting sammen på bolden og er gode i vores pres, så det var et hårdt resultat at sluge, lyder det fra cheftræner Christian Sørensen.

Brøndby IF – Lyngby BK 3-3 (0-1)
0-1
1-1 Marinus Larsen
2-1 Jagvir Sing Sidhu
3-1 Louis Christoffersen
3-2
3-3

Startopstilling

Mathias Kvistgaarden – Jagvir Sing Sidhu – Oscar Sejrup

Marinus Larsen – Andreas Pyndt

Laurids Brandt

Magnus Ravn – Mads Westergren – Cornelius Allen – Hjalte Andersen

Tobias Juul

Bænken
Lucas Ziegler, Louis Christoffersen, Filip Andersen, Christian Friedrich, Joseph Mwamba, Oliver Rytter.

Tre point på kontoen for U17
Det blev til en sejr for U17-drengene, da August Harritsø efter 93 minutter sendte sejrsmålet i kassen, og cheftræner Sune Jensen var glad for sejren.

- Ikke vores bedste kamp i turneringen. Vi er momentvis gode, men vores første pres sidder ikke helt i skabet. Vi får justeret i løbet af kampen, og det bliver bedre og bedre. På bolden har vi nogle ok situationer, men vi er ikke lige så gode, som vi ønsker at være det. Vi laver to gode mål på omstillinger og forsvarer os godt gennem kampen, siger Sune Jensen, der var tilfreds med indstillingen på sit mandskab.

- Det var en flot kamp af drengene set ud fra, at vi ikke spiller helt, som vi vil, men de kæmper og fighter den hjem mod et godt Lyngby-hold. Når det så er sagt, er det klart, at der er ting, vi skal blive bedre til frem mod næste kamp.

Brøndby IF – Lyngby BK 2-1 (0-0)
1-0 Mads Beyer
1-1
2-1 August Harritsø

Startopstillingen

Kasper Larsen – Bertram Kvist – Kean Tran

Mads Beyer – Solomon Opoku

Benjamin Luka Kold

Matteo Grosso – Max Juhl – Mikkel Durlev – Malek Bakhit

Christian Rust

Bænken
Malthe Schou, Ludwig Vraa-Jensen, Carl-Emil Pedersen, August Harritsø

U15 med storsejr
Da Kenneth Høiers spillere gik til pause i deres kamp mod Lyngby BK, lugtede det ikke umiddelbart af en storsejr, men efter pausen tog Brøndby-drengene fat og scorede hele fire gange, og dermed holdt de fast i den perfekte start på sæsonen, der nu hedder syv sejre af syv mulige.

- Vi kommer ud til kampen, som vi skal og laver gode ting både med og uden bold, men vi er udfordret af godt Lyngby-hold. Tingene lykkes ikke i samme grad, som de plejer for os, men som halvlegen skrider frem, får vi skabt store chancer. Vi får dem dog ikke lige prikket den ind.

- Efter pausen ændrer kampen karakter, Der dominerer vi, og sætter os fuldstændig på tingerne. Vi producerer masser af chancer og får lavet fire flotte mål. Så en god præstation af drengene for anden uge i træk, lyder de rosende ord fra cheftræneren.

Brøndby IF – Lyngby BK 4-0 (0-0)
1-0 Adam Jensen
2-0 Anton Haaning
3-0 Lukas Larsen
4-0 Frederik Engqvist

Startopstilling

Saman Jalaei – Oscar Schwartau – Anton Haaning

Adam Jensen – Hamad Traore – Viktor Sørensen

Lukas Larsen – Oliver Lauritsen – Nikolaj Larsen – Magnus Søndergaard

Lucas Mangaard

Bænken
Waldemar Bjergfelt, Erem Øzkul, Frederik Engqvist

U14 på en tur i den emotionelle rutchebane
Det startede og sluttede lige for U14, der ellers kom stærkt tilbage i en kamp, de kom skidt fra start i, så Azad Corlu var efter opgøret tilfreds med, at de kunne ændre kampen så meget, som det var tilfældet.

- Det var en første halvleg, hvor Farum klart er bedst på alle parametre i spillet. Vi har det svært, og jeg er tilfreds med, at vi ikke er bagud med mere ved pausen, hvis man kan være tilfreds med det. Så stor ros til Farum, for vi har svært ved at løse deres opbyggende spil.

- I pausen får vi justeret nogle ting i forhold til vores pres og at få forstyrret deres opbyggende spil, og det lykkes rigtig godt. De første 20-25 minutter af anden halvleg er rigtig, rigtig gode fra vores side. Vi laver også tre mål og kommer foran 3-2, og så bliver de sidste 10 minutter noget kaotisk noget. Drengene tænker, at nu fører vi – nu skal vi bare forsvare den hjem, og så scorer Farum i overtiden på et hjørnespark, siger cheftræner Corlu, men sætter streg under det for ham mest positive i kampen.

- Det er selvfølgelig ærgerligt at tabe så sent, men når man kigger på hele kampen, er det et fair resultat. Og når man tænker på, hvor dårlige vi var i første halvleg, så er det fedt at se drengene hæve niveauet og lave en trodsreaktion.

Brøndby IF – Farum BK 3-3 (0-2)
0-1
0-2
1-2 Adam Choukri
2-2 Marcus Pedersen
3-2 Marcus Pedersen
3-3

Startopstilling

Adam Choukri – Casper Nielsen – Marcus Pedersen

Ibrahim Figuigui – Anton Peters

Dogukan Deniz

Aksel Thuelsen – Sebastian – Julius Lockhart – Danial Riaz

Noah Sømmergaard

Bænken
Joseph Ssendyowa, Daniel Ekyamba, Oscar Hansen, Sebastian Rosenwanger

U13 i ærgerligt nederlag
Det var en af de dage, hvor der ikke var noget, der fungerede for Benjamin Chors U13-drenge, der derfor rendte ind i et nederlag på 3-0 på hjemmebane mod HIK.

- Det var en skidt kamp og et fortjent nederlag. Vi har bolden i 80% af tiden, men vi kan bare ikke åbne dem, og HIK udnytter de chancer, de får. I anden halvleg har vi svært ved at skabe chancer, og det er HIK’s fortjeneste, siger cheftræneren, der var ærgerlig over den kollektive offday.

- Det fungerede ikke for os i dag og på sådan en dag, kunne jeg godt have tænkt mig at se holdet steppe op og kæmpe for hinanden i stedet for at prøve at løse tingene individuelt. Men det er unge spillere og noget, de skal lære. Det kommer de også til, og det kan en kamp som denne være med til.

Brøndby IF – HIK 0-3 (0-1)
0-1
0-2
0-3

Startopstilling

Gustav Ruby-Johansen

Markus Petersen – Sander Larsen – Viggo Poulsen – Harry Aso

Benjamin Rasmussen – Ceyhun Humet

Aron Hockerup

Bænken
Casper Svart, Tahir Cevher, William Helle, Adam Danielsen