22. OKTOBER 2020 kl. 10:00
Måløv Boldklub bliver en del af Brøndby Masterclass Samarbejdet

Brøndby Masterclass Samarbejdet har fået et nyt medlem i form af Måløv Boldklub, som er en fodboldklub, hvor der er plads til alle, og hvor der er både ungdoms- og seniorhold. Klubben blev grundlagt tilbage i 1935 og har i de senere år haft vækst og fremgang på det sportslige område. Således er klubben nu oppe og runde de 600 medlemmer og blev i 2019 udnævnt som årets fodboldklub på Sjælland.

Derudover tilgodeser Måløv Boldklub folk i alle aldre, da de tilbyder ’Fodboldfitness’ for kvinder, og gå-fodbold for mænd 50+, således at alle har mulighed for at spille fodbold i klubben. Dette understreges yderligere, da klubben både råder over U4-hold og Gran Super Veteran-hold som den ældste årgang. 

Thomas Arndt, Leder af Brøndby Masterclass Samarbejdet, er glad for at kunne sige velkommen til Måløv Boldklub som ny samarbejdsklub i både Brøndby Masterclass- og Brøndby Pige Samarbejdet.

- Vi er stolte over at kunne annoncere, at Måløv Boldklub har indgået en samlet klubaftale med Brøndby Masterclass Samarbejdet og Brøndby Pige Samarbejdet.  

- Vi har oplevet en åben og god dialog, hvor begge parter er kommet frem til, at det ville være en god investering at indgå et samarbejde. Vi oplever Måløv Boldklub som en veldrevet fodboldklub, der er afklaret omkring, hvor de er, og hvor de vil hen. Det viser deres kåring som årets fodboldklub på Sjælland sidste år alt om. Klubben har et stort ønske om at skabe en masse spændende og udviklende tilbud til deres trænere og mange børne- og ungdomsspillere, og de har her set en stor værdi i de produkter, vi udbyder. 

- Vi glæder os til at komme i gang med samarbejdet og vil i den kommende tid afholde kurser og informationsmøder i Måløv Boldklub, hvor vi ser frem til at møde trænere og spillere. Vi er overbeviste om, at det bliver et fantastisk samarbejde, slutter Thomas Arndt.

Ungdomsformand i Måløv Boldklub, Stine Hassing, ser ligeledes frem til samarbejdet med Brøndby IF og fortæller, at det kommer til at udvikle både trænere og spillere i klubben.

- Et samarbejde med Brøndby Masterclass vil være med til at styrke os på det sportslige område og vil være med til at udvikle vores spillere og trænere yderligere. Vi har god tradition for at gøre brug af ungdomstrænere, hvilket samarbejdet med Brøndby Masterclass vil understøtte og udvikle i form at en solid ungdomstræneruddannelse.

- Vi forventer, at vi kan give vores spillere det ekstra, der skal til, for at udvikle sig yderligere. På trænersiden håber og tror vi, at samarbejdet kan hæve trænerniveauet endnu højere, end det er nu, og give vores trænere et skub, der gør, at vi kan tilbyde det bedste til vores medlemmer. Brøndby Masterclass har et flot set up, som vi uden tvivl kan lære noget af. Så vi er sikre på, at vi som klub kommer til at udvikle os, slutter ungdomsformanden i Måløv Boldklub Stine Hassing.

Hvis Brøndby Masterclass Samarbejdet lyder interessant for jeres klub, og I ønsker at blive klogere på, hvad det ellers indebærer, så kan I læse mere her eller kontakte Leder af Brøndby Masterclass Samarbejdet, Thomas Arndt på [email protected] eller koordinator Nikolaj Magelund [email protected].