20. OKTOBER 2020 kl. 13:20
Masterclass-overblik: U17 og U15 vandt mod AGF

De ældste Brøndby Masterclass-årgange var i aktion denne weekend, da alle tre hold skulle en tur til Aarhus. Her blev det til et knebent nederlag til U19, mens både U17 og U15 vandt deres opgør over århusianerne.

Comebacket udeblev i U19-nederlag
Christian Sørensens tropper var en tur i Århus i weekenden, hvor de mødte AGF i U19-ligaen. Drengene kom ikke så heldigt fra start, da Emil Staugaard med et selvmål bragte hjemmeholdet i front. Kort efter kunne AGF udbygge føringen, og dermed så det svært ud med at udføre gameplanen med to mål nede.

Efter pausen lavede U19 endnu et selvmål, og drengene var dermed bagud med tre. Men to kasser af Kvistgaarden bragte spændingen tilbage i opgøret. I slutminutterne fik U19 et rødt kort, og derfor blev det svært at lægge pres på AGF, og opgøret endte med en sejr på 3-2 til århusianerne.

- Vi giver desværre os selv en svær start med et selvmål og et yderligere mål. Det definerer lidt kampens forløb og den plan, vi havde lagt, når man kommer så tidligt bagud. Jeg synes egentlig, der er nogle gode momenter, og at vi kæmper os godt tilbage. Selvom de er foran 3-0, spiller vi kampen færdig og får scoret to mål i slutningen af kampen, fortæller cheftræneren.

- Vi får så et dumt rødt kort mod slutningen, og det fjerner lidt muligheden for at lægge et ekstra tryk. Jeg synes, der er elementer i vores pres, der er bedre, og selvom det kan lyde mærkeligt, når vi lukker tre mål ind, så synes jeg, vi forsvarer godt. Men vi ligner generelt et hold, der får en bedre og bedre sammenhæng.

AGF – Brøndby IF 3-2 (2-0)
1-0 Staugaard, selvmål
2-0
3-0 Westergren, selvmål
3-1 Kvistgaarden
3-2 Kvistgaarden

Startopstilling

Martin Saleh – Mathias Kvistgaarden – Oliver Rytter

Marinus Larsen

Laurids Brandt – Andreas Pyndt

Hjalte Andersen – Emil Staugaard – Magnus Ravn - Mads Westergren

Tobias Juul

Bænken
Filip Andersen, Solomon Opoku, Louis Christoffersen

U17 storsejrede over AGF
Der blev endnu engang lavet masser af mål, da U17 var i aktion denne weekend. Sune Jensens mandskab dominerede det meste af kampen, men fik dog ikke lavet nogle mål før anden halvleg, selvom de før pausen sværmede om AGF’s felt.

U17 fik dog åbnet scoringsballet i anden halvleg, og selvom hjemmeholdet bød op til dans med deres 1-1-scoring, fik U17 scoret i de efterfølgende minutter til både 2-1 og 3-1. Mod slutningen af kampen kunne Opoku så gøre det til kampens slutresultat, en 4-1-sejr til Brøndby-drengene.

- Jeg synes egentlig, vi spiller godt og dominerer AGF igennem hele kampen. Vi får ikke lige lavet de helt store målchancer i første halvleg, selvom vi spiller omkring deres felt. Vi får så hul på bylden i anden halvleg og laver nogle rigtig flotte mål, fortæller cheftræner Sune Jensen.

- De udligner til 1-1, og så scorer vi tre mål og har ellers fin kontrol over kampen og holder dem fra chancer. Vores udtryk i genpres, vores pres og vores spil med bolden var langt bedre end forrige kamp, og det er klart noget, vi skal bygge videre på.

AGF – Brøndby IF 1-4 (0-0)
0-1 Kvist
1-1
1-2 Beyer
1-3 Luka Kold
1-4 Opoku

Startopstilling

Kasper Larsen - Oscar Sejrup – Carl-Emil Pedersen

Mads Beyer – Bertram Kvist

Benjamin Luka Kold

Malek Bakhit – Mikkel Durlev – Max Juhl – Matteo Grosso

Malthe Schou

 

Bænken
Erem Özkul, Kean Tran, Solomon Opoku

Sjette sejr på stribe til U15
Kenneth Høiers drenge skulle på en svær opgave i denne weekend, da de mødte den nærmeste forfølger i U15-ligaen, AGF. Første halvleg var uden mål, men kort efter pausen bragte århusianerne sig i front på et straffespark. Brøndby-holdet svarede dog hurtigt igen og fik lavet tre kasser til kampens resultat, som endte med endnu en sejr på 3-1 til U15.

Sejren betyder, at U15 lægger pointmæssigt afstand til AGF i tabellen, og cheftræner Kenneth Høier roser drengene for deres stærke præstation.

- Vi var virkelig gode mod AGF i weekenden, og det var virkelig toppen i forhold til, hvad vi har præsteret i denne sæson. Vi spiller mod en modstander, som også er rigtig god og er med i toppen af ligaen. Det tager lige vores præstation op på et niveau højere, fortæller Høier, der også roser modstanderen for en god kamp.

- Kampen forløber på vores præmisser, og vi skaber mange store chancer i første halvleg uden at få bolden i kassen. AGF kommer bedre ud til anden halvleg og får så et mål på straffespark efter nogle gode minutter, men vi kommer tilbage og laver tre gode mål. Begge hold leverede et virkelig højt niveau, og det skal AGF også have ros for.

AGF – Brøndby IF 1-3 (0-0)
1-0
1-1 Benjamin Kold
1-2 Bjergfelt
1-3 Schwartau

Startopstilling

Benjamin Kold  – Oscar Schwartau – Anton Haaning

Adam Claridge – Viktor Sørensen

Hamed Traoré

Lukas Larsen – Magnus Søndergaard - Nikolaj Larsen – Oliver Lauritsen

Noah Sømmergaard

Bænken
Waldemar Bjergfelt, Erem Özkul, Saman Jalaei