8. OKTOBER 2020 kl. 10:00
Borup IF Fodbold bliver en del af Brøndby Masterclass Samarbejdet

Brøndby Masterclass Samarbejdet har fået et nyt medlem i form af Borup IF Fodbold, som er en klub med fokus på breddefodbold i lokalområdet. Klubben har ca. 360 medlemmer, hvoraf 2/3 dele af medlemmerne er børn og unge. I og med Borup IF Fodbold er en breddeklub, betyder det dermed, at klubben omfavner det faktum, at der skal være plads til alle.

Klubben lægger nemlig stor vægt på det sociale aspekt, og den har som en af sine fornemmeste opgaver at udvikle fodboldspillere på et fodboldmæssigt såvel som socialt niveau. Derfor har klubben fokus på, at der er et godt sammenhold mellem børnene på tværs af de forskellige årgange.

Thomas Arndt, Leder af Brøndby Masterclass Samarbejdet, er glad for at kunne sige velkommen til Borup IF Fodbold som samarbejdsklub.

- Vi byder Borup IF Fodbold velkommen til Brøndby Masterclass Samarbejdet. Vi har lært Borup IF Fodbold at kende som en klub med realistiske målsætninger, gode værdier og ikke mindst et stort ønske om at skabe et udviklende miljø for alle fodboldspillere i lokalområdet.  

- Det har været en aftale, der har været længe undervejs, men ikke desto mindre er vi rigtig glade for at kunne præsentere Borup IF Fodbold som ny samarbejdsklub. Klubben er i forvejen DBU partnerklub i TOP-center Roskilde, som vi driver i tæt samarbejde med vores anden samarbejdsklub KFUM Roskilde. Derfor var det oplagt for begge parter at kigge ind i mulighederne for et yderligere samarbejde. Vi glæder os til at lære klubben, trænere og spillere endnu bedre at kende og ser frem til i fællesskab at udvikle Borup IF Fodbold henimod deres mål, slutter Thomas Arndt.

Bestyrelsesformand i Borup IF Fodbold, Lars Fogde, glæder sig også utrolig meget over at være en del af Brøndby Masterclass Samarbejdet og er ikke i tvivl om, at både klubben, spillere og trænere kommer til at få meget ud af samarbejdet.

- Først og fremmest håber vi på at kunne få glæde af gæstetrænere fra Brøndby IF. Det vil give vores trænere ny inspiration til den daglige træning, og det vil helt sikkert også være en kæmpe oplevelse for vores børne- og ungdomsspillere at blive gæstetrænet af rigtige Brøndby-trænere.
De trænerdage og -kurser, som arrangeres gennem Brøndby Masterclass, vil naturligvis også kunne give vores trænere inspiration og klæde dem bedre på, siger Lars Fogde og fortæller samtidig, at det vil styrke Borup IF Fodbold i lokalområdet.

- Det er en oplagt mulighed for at profilere Borup IF Fodbold i lokalområdet, at vi kan fortælle, at vi har indgået et samarbejde med en af de største fodboldklubber i Danmark. Forhåbentlig kan det skaffe flere børne- og ungdomsspillere til klubben, slutter Lars Fogde.

Hvis Brøndby Masterclass Samarbejdet lyder interessant for jeres klub, og I ønsker at blive klogere på, hvad det ellers indebærer, så kan I læse mere her eller kontakte Leder af Brøndby Masterclass Samarbejdet, Thomas Arndt på [email protected] eller koordinator Nikolaj Magelund på [email protected].