6. OKTOBER 2020 kl. 13:35
Masterclass-overblik: U15 buldrer derud af

Alle Brøndby Masterclass-årgangene var i aktion denne weekend undtagen U19. U17 spillede ikke op til deres bedste, da de mødte Vejle i en svær udekamp, som endte med et nederlag. Til gengæld fejer det ubesejrede U15-mandskab al modstand af banen og topper således deres liga, da de i weekenden hentede endnu en sejr.

U17 ramte ikke dagen
Sune Jensens drenge led et nederlag i weekenden efter at have vundet to storsejre i træk, da de tabte mod Vejle på en svær udebane. U17 kom ellers godt fra start med en scoring allerede efter 30 sekunder, men Vejle svarede hurtigt tilbage ved Brøndby-målet med at udligne til 1-1. Brøndby kom endnu engang i front, men Vejle svarede ligeledes hurtigt tilbage. Kort før pausen kunne Vejle så gøre det til 3-2, og mod slutningen af kampen scorede hjemmeholdet til kampens resultat på 4-2.

Cheftræner Sune Jensen mener, at især den dårlige opdækning ved de første tre mål blev udslagsgivende for U17’s præstation.

- Vi fik jo allerede et straffespark efter 30 sekunder og scorede på det, og så gik Vejle direkte op og scorede efter. Vi kommer så foran igen, men Vejle svarer tilbage med det samme, efter vi præsterede skidt forsvarsspil. De får så et mål mere inden pausen, og da vi kommer ud til anden halvleg, bliver det for rodet, og vi får ikke rigtig sat noget sammen.

- Det er lidt en blanding af, at Vejle er et godt hold, og at vi ikke rammer dagen. Vejle var langt bedre, end de havde fået af point, for i næsten alle deres kampe har de været godt med, så det er lidt en blanding. Den største forskel er, at vi forsvarede så dårligt i de to-tre situationer i første halvleg, og at vi i anden halvleg blev for stressede, slutter Sune Jensen.

Vejle BK – Brøndby IF 4-2 (3-2)
0-1 Kasper Larsen
1-1
1-2 Kasper Larsen
2-2
3-2
4-2

Startopstilling:

Oscar Sejrup – Oscar Schwartau - Solomon Opoku

Mads Beyer – Kasper Larsen

Benjamin Luka Kold

Matteo Grosso – Ludwig Vraa – Max Juhl – Hjalte Andersen

Christian Rust

Bænken
Malthe Schou, Mikkel Durlev, Bertram Kvist, Patrick Allentoft, Malek Bakhit

Femte sejr i streg for U15
U15 buldrer derud af i ligaen og vandt således endnu en sejr, da de i weekenden var på en svær udebane i Vejle, men formåede at vinde 3-1. Sejren cementerer dermed Kenneth Høiers drenge i toppen af U15-ligaen, der ikke har tabt en kamp endnu. Men på trods af sejrsstimen var cheftræneren ikke helt tilfreds med spillet på banen, men fortæller, at det blandt andet er holdets stærke fundament, der var udslagsgivende for sejren.

- Drengene forsøgte at gøre, hvad vi havde aftalt, men lykkedes desværre ikke særlig godt med det. Jeg synes faktisk ikke, vi var særligt gode, fordi vi ikke gjorde tingene samtidigt. Men fundamentet i holdet er utrolig godt, for vi er generelt svære at score på, og vi er gode til at lave mål ud af ingenting - og det var vi også mod Vejle, siger Høier.

- Jeg tror faktisk, Vejle er et af de hold, der har haft flest afslutninger mod os i løbet af sæsonen, selvom de aldrig blev rigtigt farlige. Men fundamentet er godt, og vi har også vind i sejlene for tiden. Selvom vi giver nogle chancer væk i kampen, så er vi bare hurtige til at forstyrre, så det bliver svært for modstanderen at afslutte. Vi tog dog ikke hjem med en følelse af, at det var en toppræstation, men at det var vores fundament, der sejrede.

Vejle BK – Brøndby IF 1-3 (0-1)
0-1 Selvmål
0-2 William Holm
0-3 Erem Özkul
1-3

Startopstilling

Mahdi Babaiyasl – Saman Jalaei – William Holm

Adam Claridge – Anis Dauti

Hamed Traoré

Lukas Larsen – Erem Özkul – Oliver Lauritsen – Waldemar Bjergfelt

Lucas Manggaard

Bænken
Nikolaj Larsen, Anton Haaning, Frederik Engqvist

U14 pointdelte med Lyngby
Azad Corlus U14-hold gik ind til kampen mod Lyngby med to sejre og en masse flot spil fra de to foregående opgør i bagagen. Dog gav omstændighederne ikke kampen ideelle forudsætninger for poleret fodbold, da der var kraftig blæst ind over banen samt en knoldet græsplæne, som også var en faktor.

Cheftræneren var dog tilfreds med sekvenser af spillet, men fortæller videre, at der stadig skal arbejdes med at træffe de rigtige beslutninger i afgørende situationer, og så skal der arbejdes med at udligne top- og bundniveau.

- Det blæste meget, det var en knoldet græsbane, og det tekniske niveau var ikke på toppen i weekenden. Der var en masse kaos og omstillinger, og det løste vores drenge fint. Vi har 25 minutter, hvor vi så rigtig gode ud og erobrede nogle høje omstillinger, men vi valgte den forkerte afslutning. Vi løste ikke situationerne så godt, så vi spillede alt for mange bolde i bagrummet eksempelvis, siger Corlu og tager alligevel positive aspekter med fra kampen.

- Vores pres så rigtig godt ud, men der er noget arbejde i at træffe de rigtige beslutninger. For en halvanden måned siden havde vi tabt den her kamp, så der er noget positivt i, at drengene forstår, at når tingene ikke går, som de plejer, så holder de aftaler og er kompakte, slutter Corlu. 

Lyngby BK – Brøndby IF 1-1 (0-0)
0-1 Julius Lockhart
1-1

Startopstilling

Adam Choukri – Ibrahim Figuigui – Marcus Pedersen

Anton Peters – Viktor Sørensen

Julius Lockhart

Aksel Thuelsen – Anthon Hansen– Doguhan Deniz – Daniel Ekyamba

Noah Sømmergaard

Bænken
Konrad Hector, Casper Nielsen, Joseph Ssendyowa

Nederlag til U13 mod stærk modtander
U13 skulle på en svær opgave i weekenden, da de mødte et af årgangens bedste hold i Danmark lige nu, som er Farums U13-hold. Benjamin Chors drenge startede ellers kampen fint, indtil man begik et straffe, der satte Farum i gang, og som scorede tre hurtige mål i træk. U13 fik lavet et enkelt mål på en af deres få chancer, men kom aldrig rigtig tilbage i kampen.

- Vi startede ellers fint, men så fik de et straffespark, og vi blev nødt til at udskifte tre spillere, og det brød bare vores rytme fuldstændigt. Der er ikke plads til at møde så god en modstander, og så ikke være på sit ypperste. Vi arbejdede for meget baglæns og fik ikke rigtig sat noget sammen offensivt. Vi scorede så et mål på vores eneste chance fra midten, da deres målmand var på skovtur, fortæller Chor og sætter ord på modstanderen.

- Vi møder et af Danmarks måske bedste hold på årgangen, og vi var selvfølgelig med i kampen, men de var rigtig dygtige til det, de kan. Vi arbejder også hen i mod at blive lige så dygtige på vores måde. Og det er det, der er vigtigst, nemlig at vores eget udtryk kommer i spil – og det synes jeg i høj grad kom til udtryk i anden halvleg, der trods alt endte uden scoringer til nogle af holdene, slutter cheftræneren.

Farum BK – Brøndby IF 3-1 (3-1)
1-0
2-0
3-0
3-1 Ceyhun Hemet

Startopstilling

Viggo Poulsen

Benjamin Rasmussen – Ceyhun Hemet

Tahir Cevher – Sander Larsen

Alexander Valentin – William Helle

Alexander Bejer-Andersen

Bænken
Jakup Michaelovski, Casper Svart, Harry Aso